Waar volg je een workshop feedback geven?

Als werkgever of leidinggevende over een bepaalde afdeling zal het soms nodig zijn om feedback te geven aan de mensen die onder je werken. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Als jij ook worstelt met het juist verwoorden van zaken waar je ontevreden over bent is de workshop feedback geven van Tijdwinst.com misschien wel een slimme zet. Het is namelijk niet zo moeilijk als het lijkt, en er zijn allerlei handige handvatten die je kunt inzetten om de feedback die je geeft op een opbouwende manier over te laten komen. Daarmee geef je deze werknemer een goed gevoel mee en stimuleer je zijn/haar verdere ontwikkeling in plaats van dat diegene zich ontmoedigd voelt. De wijze waarop je feedback geeft is daarbij echt van cruciaal belang. In de workshop feedback geven van Tijdwinst.com leer je handige technieken die je helpen de boodschap op een positieve manier over te brengen. Positiviteit is sowieso erg belangrijk in feedback- en beoordelingsgesprekken, maar dit vinden veel mensen erg moeilijk wanneer ze ergens ontevreden over zijn. Ze zijn geneigd eerst harde kritiek te uiten en op basis daarvan hopen ze dat diegene zijn/haar werk verbetert. Er is echter een veel effectievere en vriendelijkere aanpak, welke je aangeleerd krijgt tijdens de workshop feedback geven. Deze cursus is ideaal voor werkgevers en leidinggevenden, maar ook wanneer je in het dagelijks leven moeite hebt met het geven van feedback of kritiek aan bijvoorbeeld je familie of vrienden. Doe jezelf dan een plezier en volg deze praktische cursus, want je gaat er veel van leren op het gebied van communicatie.

1-daagse workshop feedback geven

De workshop feedback geven van Tijdwinst.com is te volgen op één en dezelfde dag. Je hoeft er dus niet meerdere keren voor terug te komen, want één dag is meer dan genoeg om de beste technieken en tips op het gebied van feedback geven te leren. Je krijgt eerst een uitgebreide uitleg en voorbeelden. Weet je bijvoorbeeld wat de valkuilen zijn op het gebied van feedback geven? En wanneer iemand zich aangevallen voelt in plaats van positief gestimuleerd? Er komt een stukje psychologie bij kijken, maar dat maakt deze workshop feedback geven nu juist zo interessant, en bovendien praktisch. De technieken die je aangeleerd krijgt zijn gemakkelijk te vertalen naar de praktijk en dus zul je dal de volgende keer dat je iemand op zijn/haar fouten wilt wijzen merken dat het je stukken beter afgaat. Bij al dit soort dingen geldt wel: Oefening baart kunst.

Wat leer je tijdens de cursus feedback geven?

Tijdens de workshop feedback geven van Tijdwinst.com krijg je allereerst een heldere uitleg over de te gebruiken technieken, waarna je er direct zelf mee gaat oefenen. Door de adviezen meteen in de praktijk te brengen maak je ze direct eigen. Maar wat leer je nu eigenlijk precies in deze workshop feedback geven? Nou, onder andere het volgende:

  • Het verschil tussen kritiek en feedback geven
  • Positieve woorden gebruiken
  • Focussen op wat wél goed gaat
  • De juist tone-of-voice gebruiken

En nog veel meer… Na deze cursus zul je merken dat je veel sterker in je schoenen staan als je iemand moet beoordelen, en zul je veel effectiever en op een opbouwende manier feedback kunnen geven. En daar wordt niet alleen jij, maar de hele organisatie beter van. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn