Voor iedere voordeur een passende naambord

Zoekt u naar een mooie naambord voor op de deur of aan de muur naast uw voordeur? Dan zult u ongetwijfeld bij ons slagen. Want bij de naambordencentrale.nl staat natuurlijk het naambord centraal. De naam zegt het al! En dat betekent dat er een hoop uit te zoeken is want u hebt de keuze uit diverse formaten, allerlei materiaal waar we het naambord van vervaardigen en ten slotte is het zelfs mogelijk om uw eigen design aan te dragen. Mocht u bijvoorbeeld goed overweg kunnen gaan met 3d software dan kunt u zelf een naambord maken om die vervolgens naar ons toe te sturen. Wij gaan vervolgens direct aan het werk en zullen er een prachtig eindresultaat van maken. Dat betekent dat de gewenste lettergrootte, de kleur van de letters en/of het bordje en natuurlijk het lettertype wel mogelijk zijn. Ook dat zal doorgaans het geval zijn maar onze designers gaan er graag nog even mee aan de slag. U kunt ook enkel aangeven van welk materiaal het bordje moet zijn vervaardigd en welke gegevens erop vermeld moeten worden. We kunnen vervolgens moeiteloos zelf een interessant design maken in onze ontwerpstudio. Dit is overigens een geheel gratis service van ons net zoals het feit dat de verzendkosten geheel kosteloos zijn. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Wacht dan niet langer maar maak vandaag nog uw keuze. Zo is het niet alleen een leuk object voor uzelf maar kunt u het ook cadeau geven aan vrienden die onlangs zijn verhuisd.

Dankzij een naambord kan men u sneller vinden

Een naambord cadeau geven kan dus erg origineel zijn. Maar we begrijpen ook heel erg goed dat het leeuwendeel van de bestellingen voor eigen gebruik is. Hoe bestelt u nu eigenlijk een naambord? Een goede vraag die u waarschijnlijk zelf ook heel god kunt beantwoorden als u weleens online winkelt. Want het is er absoluut me te vergelijken. Voor diegenen die echter nieuw zijn leggen we het graag even stapsgewijs uit:

  • Ga naar de website toe en selecteer “naambord”.
  • Maak vervolgens een keuze tussen de diverse objecten. Zoek op het maximum of minimum te besteden bedrag of zoek op materiaal zoals email, aluminium, roestvrij staal, kunststof en andere.
  • Geef natuurlijk aan wat er op moet staan. We denken aan “Fam. Jansen” of aan beide namen van de partners volledig uitgeschreven. Enkel uw voor- dan wel achternaam kan ook volstaan. Het is maar net wat u ermee wilt uitdragen.
  • Kies de grootte van de letter uit, kies de letterkleur en het lettertype. Speel er mee en maak een keuze tussen de diverse designs.
  • In principe bent u nu klaar met het zoeken naar het naambord. Vul op het bestelformulier uw adres- en contactgegevens in en betaal het bedrag via internetbankieren. Het is al automatisch gekoppeld aan iDEAL maar als u liever met uw PayPala-account of uw credit card wilt betalen dan kan dat natuurlijk ook veilig, discreet en snel.
  • Vervolgens krijgt u een bevestiging in de mailbox en laten we het u tevens weten als het eindproduct naar u is verzonden.

Ontwerp zelf een plaatje of besteedt het aan de designers uit

Zelf een naambord ontwerpen is erg leuk. Maar u hebt er wellicht helemaal geen tijd voor. Daag dan onze ontwerpers maar eens uit. Hebt u een andere vraag of opmerking? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval raden we het u aan om te bellen, te mailen of door een berichtje via een sociaal medium te stellen. Zo vindt u ons onder andere op Twitter, Facebook en Instagram.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn