Voor alles wat u wilt weten over een hypotheek is er Van Bruggen Adviesgroep

vanbruggen - hypotheek

Het spreekt eigenlijk voor zich dat u graag professioneel en vakkundig geadviseerd wilt worden wanneer u op het punt staat om een hypotheek af te sluiten. U hebt uw droomhuis ontmoet en u wilt weten of het financieel gezien mogelijk is om het huis te kopen, waarbij de hypotheekvorm ook ter sprake zal moeten komen. Voordelen waar u mee te maken krijgt:

  • Advies op maat
  • Duidelijk en betrokken
  • Landelijk netwerk, lokale experts

Binnen kantoortijden is het altijd mogelijk om te bellen, maar ook om het contactformulier in te vullen. In dit laatste geval zult u altijd binnen 15 minuten een reactie ontvangen. Om op de hoogte te blijven van rentetarieven, kunt u zich gewoon inschrijven voor de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Een hypotheek afsluiten? Maak een vrijblijvende afspraak

Huren is op zich heel praktisch. Het is een ideale manier om ergens te wonen zonder vast te zitten aan het huis. Daarbij komt dat het onderhoud van de woning geregeld wordt door de eigenaar, dus u hoeft nooit met een kwast in de weer om de buitenkant te schilderen. Het huren heeft ook nadelen, bijvoorbeeld dat u op geen enkel moment eigenaar zult zijn van de woning. Het maakt niet uit hoe lang u al huurt, eigenaar wordt u gewoon nooit. Daarbij is huren relatief gezien vrij duur. Ook dient u zich te houden aan regels, zoals dat er niet verbouwd mag worden. U kunt er niet voor kiezen om eigenhandig enkele muren van binnen te slopen om een extra grote kamer te creëren. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor het maken van een uitbouw. Geen enkele grote verandering mag uitgevoerd worden, in ieder geval niet zonder toestemming van de eigenaar. Met het kopen van een huis, bent u hier in ieder geval vanaf. Uw eigen gekochte huis kunt u geheel personaliseren naar eigen smaak. Wel is het zo dat u een hypotheek af moet sluiten voordat u uw huis als eigendom kunt zien. Het afsluiten van een hypotheek is nog niet zo heel gemakkelijk. Zeker voor jongeren is het een stuk lastiger geworden om een hypotheek af te sluiten, bijvoorbeeld wanneer ze een 0-uren contract hebben of parttime in dienst zijn. Naast de vraag of het mogelijk is om een hypotheek af te sluiten, is er ook de vraag hoe hoog deze maximaal mag zijn. Hiervoor hoeft u niet direct om de tafel met een adviseur. Dit kunt u namelijk gemakkelijk zelf uitrekenen. U hoeft echt geen ster te zijn in rekenen, want er zijn rekentools voor waarbij u gemakkelijk de hoogte van de eventueel af te sluiten hypotheek kunt berekenen. U vult gewoon enkele gegevens in en de tool rekent zelf onmiddellijk uit wat u wilt weten. Deze tool vindt u op de website van Van Bruggen Adviesgroep. Dit is ook gelijk hét bedrijf waar u terecht kunt voor advies met betrekking tot het afsluiten van hypotheken. Zij zijn als geen ander op de hoogte van alle gestelde eisen. Ze weten precies waar ze op moeten letten voordat u een hypotheek afsluit.

Altijd onafhankelijk advies

U hoeft dus helemaal geen kennis te hebben van het afsluiten ervan om toch de beste keuze te kunnen maken. Het is belangrijk om te weten dat Van Bruggen Adviesgroep onafhankelijk werkt. Het betekent dat ze u zullen voorzien van onafhankelijk advies. U krijgt dus altijd een eerlijk advies. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk om een afspraak te maken, waarbij het fijn is om te weten dat het eerste gesprek altijd kosteloos is. Maak dus nu een afspraak door gebruik te maken van de contactgegevens.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn