Volg één van onze projectmanagement trainingen

Leidinggeven aan een team is een vak apart. Misschien hoort u weleens dat men tegen u zegt dat er een bepaalde persoonlijkheid voor nodig is of dat er veel ervaring voor nodig is. Wij van academy.aetsveld.nl zijn het daar beslist niet mee eens! Leidinggeven kan men leren! Zeker als u één van onze projectmanagement trainingen volgt. Onze projectmanagement trainingen bieden we in groten getale aan. Want misschien wil uw werkgever dat u een bepaalde IPMA certificering haalt of juist een Topclass training volgt. Of het nu gaat om een leidinggevende baan bij u op kantoor, op de werkvloer of voor een bepaalt project, onze cursussen komen vaak als geroepen. We zien het te vaak misgaan. Mensen denken dat ze een niveau hebben behaald die ze niet kunnen overtreffen. Daardoor blijft men in een stramien vastzitten wat innovatie en communicatie zeker op de lange termijn niet ten goede komt. U wilt als bedrijf of project blijven vernieuwen en daarom kunt u maar beter zo nu en dan projectmanagement trainingen volgen. Of u nu projectmanagement trainingen hebt gevolgd vele jaren geleden of dat u voor het eerst om de hoek komt kijken, bij ons bent u aan et juiste adres. Aan de hand van uw verzoek kiezen we de projectmanagement trainingen uit die u het beste kunt volgen. Misschien gaat het om een beginnende cursus of een geavanceerde training. EN ook herhalingscursussen zult u tussen ons aanbod kunnen vinden.

Dankzij deze projectmanagement trainingen kunt u beter leidinggeven

Het moge duidelijk zijn dat er diverse projectmanagement trainingen bestaan. Onze cursisten zijn getraind in het geven van deze zeer uiteenlopende projectmanagement trainingen. Maar om het aanbod op de website te verkleinen kunt u een keuze maken tussen:

  • De diverse functies. Zoekt u een cursus als projectleider, projectondersteuner, opdrachtgever of bijvoorbeeld als portfolio manager?
  • Filter op de standaard zoals Agile of IPMA.
  • En u kunt ook op het doel zoeken: certificeren, verdiepen of professionaliseren.

Nadat u een keuze hebt gemaakt vindt u de algemene doelstellingen per training. U vindt de werkwijze, de kenmerken en het programma. U krijgt een coach aangewezen die u tijdens deze projectmanagement trainingen ondersteunt. Veel trainingen kunt u thuis of op het werk volgen maar het kan zo zijn dat u bij een trainingscentrum moet langskomen voor practica of examens. De IPMA examens moet u bijvoorbeeld afleggen in ons centraal gelegen centrum in Nieuwegein. Maar de examens voor Agile Scrum kunt u thuis online maken. Zo is er hopelijk voor iedereen wat wils te vinden.

We bieden u een keur aan trainingen aan

Onze projectmanagement trainingen zijn uniek in dit land. Dankzij het volgen van een dergelijke training leert u om nog beter te communiceren met uw personeel, klanten en zakenpartners. U leert om naar uw zelf te kijken en om het personeel te motiveren zodat u alles uit hun potentie kunt halen. Processen worden daardoor gestroomlijnd en dat zorgt voor gemotiveerder personeel en een winststijging. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van projectmanagement trainingen en hebben al meer dan 15.000 tevreden deelnemers geholpen aan hun certificaat. Wij blijven zeker niet stilzitten want de inhoud van de cursus verandert in de loop der jaren. Nieuwe technieken worden bedacht en geïnnoveerd zodat u nog beter kunt leren om leiding te geven in deze moderne tijden. Zo verandert het bedrijfsleven continu: het internet en sociale media spelen bijvoorbeeld een steeds grotere rol. Bent u in staat om te schakelen tussen de werkvloer en de digitale wereld om processen nog soepeler te laten verlopen? Leer het bij de van Aetsveld Acedemy.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn