Vier een vrijgezellenfeest in Twente

Vrijgezellenfeest Twente - 't Twents Kwartiertje

Een vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond is een van oudsher Amerikaans feest dat we in Nederland al vele decennia kennen. Het is een leuk fenomeen want het is de laatste keer dat u met uw vriend of vriendin nog een keer kunt samenzijn voordat diegene het huwelijksbootje instapt. Daarom wilt u er het beste van maken. U wilt hem of haar uitdagen, een beetje voor schut zetten maar u wilt vooral dat u met de hele groep een onvergetelijke en gezellige dag beleefd. Of u nu in Overijssel en dan vooral in Twente woont of iets verder van deze mooie regio, een vrijgezellenfeest in Twente houden bij twentskwartiertje.nl is zeker aan te raden. En dat zeggen we niet voor niets want velen zijn u reeds voorgegaan en hebben een fantastische tijd gehad toen ze hun vrijgezellenfeest in Twente hielden. U vindt ons in Weerselo en daar bieden we all-inclusive arrangementen aan. U kunt er een gehele dag voor uittrekken zodat we voor uw groep zowel binnen- als buitenactiviteiten kunnen organiseren. Dit hangt af van de wensen die u hebt qua vrijgezellenfeest in Twente maar ook van het seizoen en dus de weersomstandigheden. Het kan best leuk zijn om in de gure herfstmaanden een survivaltocht te doen. Maar als u allen geheel onder de modder nog een avondje een pubquiz wil doen of simpelweg flink wilt gaan drinken, dan kunt u er ook voor kiezen om overdag een indoor activiteit te volgen. We kunnen in ieder geval op maat een vrijgezellenfeest in Twente voor u samenstellen.

Een vrijgezellenfeest in Twente organiseren? We helpen u graag

Bent u de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest in Twente te organiseren? Dan bent u waarschijnlijk de ceremoniemeester van het huwelijk van uw broer, zus of beste vriend dan wel beste vriendin. Wellicht dat u een team samenstelt van 3 personen zodat u de taken een beetje kunt verdelen. U moet er onder andere voor zorgen dat de aanstaande bruidegom er niets van weet zodat u hem op de dag van het vrijgezellenfeest in Twente als het ware kunt ontvoeren. Neem ruim van te voren even contact met ons op zodat u weet dat er op de afgesproken datum plek is om het vrijgezellenfeest in Twente bij ’t Twents Kwartiertje te houden. Weet u eigenlijk al welke activiteiten u wenst? En moet de aanstaande bruid of bruidegom ook de hele dag verkleed rondlopen zoals vaak gebruikelijk is? Dan is het goed om te weten dat we ook dergelijke themafeesten kunnen geven. Dan is hij of zij niet de enige die de hele dag verkleed rondloopt. Een kort overzicht van een aantal populaire activiteiten willen we u niet langer onthouden:

  • U kunt er een spelletjesdag van maken. Speel met zijn allen een pubquiz of een spookavond,
  • Daag elkaar uit tijdens een zeskamp of Schotse Highland Games,
  • Of maak een gezellige kanotocht waar natuurlijk ook een spelelement aan toegevoegd kan worden.
  • Dit is slechts een klein greep uit het totale aanbod dus kijk vooral eens op onze website.

We bieden u een keur aan activiteiten aan

U wilt uw vrijgezellenfeest in Twente in Weerselo houden. Als dat het geval is dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Het is goed om elkaar in het echt te ontmoeten zodat de plannen, wensen en ideeën met elkaar besproken kunnen worden en er een mooi dagprogramma klaarligt na dit gesprek. Natuurlijk kunt u ons ook via de mail en de telefoon bereiken. Niet alleen voor een vrijgezellenfeest in Twente kunt u gebruik maken van onze service. We organiseren tevens familiedagen en personeelsuitjes! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn