Raamdecoratie gekocht bij Raamdecoratie.com

Mijn vriendin en ik hebben vorig jaar een oude opslag gekocht en laten verbouwen tot een woonhuis. Wij waren al een tijdje op zoek naar een speciale woning en waren meteen weg van de opslag toen wij hem zagen. Er moest veel gebeuren voordat wij in het gebouw konden gaan wonen, maar wij zijn erg blij met het resultaat, want het is precies geworden zoals wij dat voor ogen hadden. Een van de laatste stappen voordat wij in ons nieuwe huis konden gaan wonen, was het kopen van raamdecoratie en dit hebben wij gekocht bij raamdecoratie.com. Mijn vriendin en ik hadden verschillende huizen in de omgeving bekeken, maar wij vonden niets waarvan onze harten sneller ging kloppen. Wij besloten daarom om ook andere locaties te bezoeken, zoals oude kerken en kwamen toen de oude opslag tegen. Het gebouw was niet in de beste staat, maar je kon de geschiedenis voelden in het pand en er waren nog veel prachtige details aanwezig. Wij besloten om het pand te kopen, maar moesten wel erg veel laten verbouwen en het bestemmingsplan laten wijzigen. Wij wilden graag veel oude details laten terugkomen, maar het toch een modern huis maken en wij wilden raamdecoratie die bij het pand zou passen. Voor de verbouwing wilden wij graag oude materialen uit het gebouw hergebruiken en wij vonden een bedrijf dat ons kon helpen. Dit bedrijf had veel ervaring met dit soort projecten en kon bijna al onze ideeën uitvoeren. De verbouwing was een grote klus en duurde daarom erg lang, maar het einde kwam de afgelopen maanden in zicht. Om het geheel compleet te maken zochten wij naar de perfecte raamdecoratie, die goed bij ons moderne, maar ook historische woning zou passen. In het gebouw zitten veel grote ramen en wij wilden graag hulp bij onze keuze 

Een groot aanbod aan raamdecoratie op raamdecoratie.com 

Online zochten wij naar bedrijven waarbij wij de juiste raamdecoratie konden kopen en wij kwamen uiteindelijk terecht bij raamdecoratie.com. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan verschillende soorten artikelen en geschikt voor verschillende ruimtes. Wij vonden verschillende mooie artikelen, maar besloten om advies aan dit bedrijf te vragen. Wij werden zeer vriendelijk en goed geholpen en kregen verschillende leuke ideeën als advies. Via het bedrijf kregen wij verschillende gratis kleurstalen, zodat wij alles goed konden testen. Voor verschillende ruimtes wilden wij andere soorten raamdecoratie kopen en wij konden alles voordelig kopen bij raamdecoratie.com, zelfs voor de grote ramen.

Erg blij met onze keuzes

De raamdecoratie werd snel geleverd en wij zijn erg blij met onze keuzes. Alles past zeer goed bij elkaar en het pand is erg mooi geworden. Wij hebben voor mooie, maar ook functionele artikelen gekozen en dit was een goede keuze. Wij zijn erg blij met de artikelen die wij gekocht hebben op raamdecoratie.com en raden dit bedrijf aan om raamdecoratie te kopen.

  • Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan artikelen
  • Wij werden vriendelijk en goed geholpen door de klanten service
  • Het bedrijf stuurde gratis kleurstalen naar ons toe
  • Wij konden de artikelen hier voordelig kopen    
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn