Online vintage meubelen kopen

Het is tegenwoordig erg hip om je huis in te richten met tweedehands spullen en vintage meubelen. Het geeft een unieke en nostalgische look, en het maakt je huis wat persoonlijker dan dat je alles nieuw zou kopen. Veel mensen echter vinden dat vintage meubels niet hygiënisch zijn, en daarom shoppen ze voor diezelfde look bij mokana. Daar vindt je namelijk een groot assortiment meubels met een vintage uitstraling, waarmee je precies hetzelfde effect bereikt als wanneer je echt tweedehands meubels zou kopen, zoals die bij een kringloop. Vintage meubelen, maar dan dus gloednieuw. Je ziet dit soort meubels veel voorbij komen op instagram en in de woonbladen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Zeker bij mokana shop je namelijk super mooie banken in vintage stijl, en daarmee creëer je heel gemakkelijk een industriële look met een vintage tintje. Deze stijl is op het moment erg hip en je ziet hem dan ook veel voorbij komen. De reden hiervoor is dat industriële meubels vaak goed samengaan met vintage meubelen. De ene geeft het geheel een moderne look terwijl de andere het geheel gezelligheid geeft. Dat is het leuke aan vintage meubelen, ze maken een interieur dat eigenlijk heel modern oogt in één klap gezellig en knus.

Vintage meubelen van mokana

mokana is een winkel (en webshop) gespecialiseerd in allerhande kwalitatief goede meubelen. Ze hebben Online vintage meubelen kopeneen zeer ruime showroom in Enschede, maar kunnen ook aan huis leveren als u bestelt via hun handige webshop. Al hun vintage meubelen hebben ze professioneel gefotografeerd en deze staan in hun webshop. Je kunt dus desgewenst online je nieuwe bankstel of eetkamerstoelen uitzoeken, maar ook bij hen in de showroom langsgaan. De tweede optie heeft voor veel mensen de voorkeur, maar het is wel super fijn om van tevoren alvast het assortiment online te kunnen bekijken. Dat kan dus via de webshop van mokana. Je vindt daar onder andere de volgende meubels:

  • Vintage meubelen
  • Salon- en bijzettafeltjes
  • Eetkamerstoelen
  • Eettafels
  • Tv-meubels 
  • Boekenkasten

Al deze meubels hebben ze in diverse stijlen, zodat er ook voor jou iets naar je smaak tussenzit. Ze hebben echt gezorgd dat zelfs de categorie vintage meubelen diverse stijlen omvat, zodat als je iets heel specifieks zoekt ze je ook kunnen helpen.

Je huis in vintage stijl inrichten

Als je fan bent van de vintage stijl kun je het beste even via instagram en pinterest naar inspiratie gaan zoeken. Je huis in vintage stijl inrichten is niet zo moeilijk als het lijkt. Je kunt het beste bij mokana kijken naar een goede basis, oftewel vintage meubelen, en vervolgens de boel decoreren met accessoires van bijvoorbeeld de kringloop. Veel mensen vinden dit het prettigst. Op die manier heb je namelijk wel nieuwe meubels, en dus helemaal schoon en ongebruikt, maar wel de vintage stijl die je voor ogen had. Accessoires zoals vazen, fotolijstjes en mokken kun je prima tweedehands kopen omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit is bij echte vintage meubelen namelijk wat moeilijker, vandaar dat mensen er de voorkeur aan geven deze bij mokana te shoppen. In combinatie met tweedehands accessoires krijg je dan toch de toffe vintage stijl die je voor ogen had. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn