Probeer de hot octopuss eens uit!

hotstuff - hot octopuss

Bent u toe aan iets nieuws op het gebied van seks? Heeft u weleens een seksspeeltje gebruikt maar geeft het u toch niet die ultieme ervaring waar u zo naar verlangt? Of houdt u erg van technologische snufjes en trekt de erotiek u erg aan? Dan kan het geen kwaad om ten eerste eens op hotstuff.nl te kijken. Ten tweede willen we u graag de hot octopuss aanraden. De hot octopuss is een seksspeeltje dat men gerust in de buitencategorie mag plaatsen. Het bevat een motortje dat door een oplaadbare accu aangedreven wordt. De vibraties die van de hot octopuss af komen zullen u ongetwijfeld een orgasme van jewelste geven. De hot octopuss is er op dit moment in 3 varianten. Twee versies voor de dames en een versie voor de heren. Houdt het om de penis of tegen de clitoris en laat de hot octopuss zijn werk doen. Nadien wilt u misschien wel nooit meer iets anders. Het kan een handig speeltje zijn om opgewonden van te raken, dus als voorspel samen met uw partner. Maar hebt u geen partner en wilt u toch graag aan uw trekken komen? Ook dan kunt u de hot octopuss gebruiken om die gewenste climax snel of juist langzaam te bereiken. Hoe u dat aanpakt kunt u helemaal zelf bepalen want de hot octopuss is in allerlei standjes te gebruiken. Daarmee bedoelen we niet alleen de seksposities maar ook de snelheid van de vibraties.

Dankzij de hot octopuss kunt u geweldige hoogtepunten beleven

U begrijpt dat de hot octopuss tot de top behoort van sekstoys die er op dit moment te koop zijn. Wist u bijvoorbeeld dat u deze zogenaamde “masturbator” zelfs in bad of onder de douche kunt gebruiken? Dat heeft als voordeel dat u het direct goed kunt reinigen na afloop. Overigens is hygiëne überhaupt van groot belang. Wij raden het daarom altijd aan om uw speeltjes en dus ook uw hot octopuss goed schoon te maken met speciale schoonmaakproducten die u uiteraard via onze website mee kunt bestellen. En wellicht zijn een paar druppeltjes glijmiddel geen overbodige luxe. Ook voor al deze accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Dus wacht niet langer en kijk eens op onze website rond. We hebben trouwens ook een winkel in Amsterdam waar u van 10 tot 10 welkom bent, 7 dagen per week. Durft u het aan om bij ons naar binnen te lopen? Wij vinden het niet erg dat u misschien al bij het idee rode oortjes krijgt. Maar als u dat niet durft of als Amsterdam niet bepaalt naast de deur ligt, dan kunt u gebruik maken van onze handige webwinkel:

  • Kies de speeltjes die u hebben wilt. Zo hebben we naast de hot octopuss ook allerlei andere spannende objecten zoals dildo’s, gagballen en handboeien.
  • Vul vervolgens uw gegevens in en maak eventueel een gratis profiel aan.
  • Dan hoeft u enkel nog te betalen en dat doet u uiteraard ook digitaal door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of uw credit card.

Bestel online, dan kunt u het speeltje morgen al uitproberen

Nadat u hebt besteld kunt u het pakketje in de avond of de volgende dag thuisbezorgd verwachten. U gaat hier geen genoeg van krijgen dus we hopen dat u nadien nog eens langskomt om uw assortiment aan seksspeeltjes uit te breiden. U kunt het combineren met spannende sm-artikelen maar als dat niet echt uw stijl is, dan vindt u wellicht iets leuks bij de ondeugende lingerie. Het voordeel van online bestellen is dat u alles geheel discreet kunt aanpakken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn