Huur een tafelgoochelaar in voor uw feest

Viert u binnenkort een feestje? En wilt u eens origineel uit de hoek komen? Huur dan een tafelgoochelaar in voor uw verjaardag, bruiloft, jubileum of nieuwjaarsfeest. Veel feestjes zijn hetzelfde. Een dj of een bandje, eigen muziek, slingers en ballonnen. Veel feestjes zijn daardoor inwisselbaar. Zou het niet leuk zijn om dit te veranderen? Door iets bijzonders te organiseren voor uw gasten, zullen ze het feestje niet snel vergeten. Een tafelgoochelaar is in een perfecte aanvulling om een feest echt iets bijzonders te geven. Magische goocheltrucs spreken voor veel mensen enorm tot de verbeelding. De goochelaar doet zijn kunsten voor aan een kleine tafel voor een klein publiek. Op die manier ontstaat er een intieme setting waarin hij zijn kunsten vertoont. De gasten zullen verbaasd zijn over wat ze de goochelaar zien doen. Doordat de goochelaar aan tafel zijn kunsten vertoont, staan de gasten hier met hun neus bovenop. Op die manier ontstaat er een intieme sfeer waarin de gasten direct contact hebben met de tafelgoochelaar. De gasten kunnen in kleine groepjes bij de goochelaar aanschuiven. Op een groot feest kan dit heel goed werken. Het is bijvoorbeeld leuk als mensen die elkaar nog niet kennen in een groepje worden geplaats en bij de goochelaar mogen aanschuiven. Deze mensen leren elkaar tijdens de sessie een beetje kennen. Achteraf hebben ze iets om over na te praten. Op deze manier leren uw gasten elkaar kennen en voorkom je dat een feest in bestaande groepjes uit elkaar valt. Een tafelgoochelaar is daarom ook erg geschikt voor groepsactiviteiten waarbij deelnemers elkaar nog niet goed kennen. Door een gemeenschappelijke ervaring te creëren maak je het begin van een toekomstige band in een losse en ongedwongen sfeer.

Een tafelgoochelaar op uw bedrijfsfeest

Wil je als bedrijf echt iets bijzonders neerzetten? Veel bedrijfsfeestjes zijn hetzelfde. Als je indruk wilt maken op je klanten, moet je iets bijzonders neerzetten. Alleen dan kun je jouw bedrijf van de concurrenten onderscheiden. Het is dus heel belangrijk om iets bijzonders ervan te maken. Zo zou je bijvoorbeeld een tafelgoochelaar kunnen inhuren. Een goochelaar vermaakt uw gasten op een vrolijke en bijzondere manier. Een tafelgoochelaar is bijzonder geschikt voor de volgende gelegenheden:

  • Bruiloft
  • Bedrijfsfeest
  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Receptie

Het inhuren van een goochelaar is niet duur, maar geeft wel urenlang plezier en geeft uw feest iets bijzonders. Zet jezelf neer als bedrijf en maak indruk op je concurrenten. Voorkom dat je gasten geeuwend wegsluipen van weer een saaie borrel. Gun jezelf een tafelgoochelaar en maak een blijvende indruk.

Dicht op de actie

Bij een goochelaar denken veel mensen aan een grote zaal publiek waarvoor een of een paar mensen hun trucs vertonen met veel spektakel. Doordat je veraf zit als publiek, krijg je van de trucs niet heel veel mee. De goochelaar is een performer die ver van het publiek af staat. Dit is heel anders bij een tafelgoochelaar. Als je aan zijn tafel plaatsneemt, zit je als publiek met je neus bovenop de trucs. Hierdoor worden de dingen die de goochelaar doet veel meer bijzonder. Als je in een zaal zit ver af van de goocheltrucs heb je eerder het idee dat je door de afstand wel veel dingen niet zal kunnen zien, zoals geheime luiken en draden. Bij een tafelgoochelaar is dit heel anders. Je zit zo dicht op de actie dat je ieder handigheidje wel moet kunnen zien. Daardoor zijn de kunsten van de tafelgoochelaar veel meer bijzonder. Daarnaast wordt je als publiek direct betrokken bij alles wat de goochelaar doet. Je staat in direct contact met hem, waardoor je onderdeel wordt van de show.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn