Op zoek naar een goede dating site?

Vandaag ging ik weer op zoek naar een nieuw project om mijn tanden op stuk te bijten. Ik kwam uit op https://welkeonlinedatingsite.nl/ en kwam tot een aantal ontdekkingen! Welke, daar ben jij natuurlijk benieuwd naar en dat ga ik je vertellen. En wel in deze blog. Dus ben je benieuwd welke online dating site bij jou past? Ik ga het je vertellen. Allereerst even een aantal punten waarop je kunt letten als je een dating site wilt uitzoeken die bij jou past:

  • Zorg dat je gevoel over de dating site goed is;
  • niets is belangrijker dan een goed gevoel bij dit belangrijke onderwerp!
  • Veel dating sites hebben een proef abonnement.
  • Zo kun je kijken of de dating site echt bij jou past voordat je een vast abonnement afsluit; zeker handig!
  • Ik kijk altijd even naar het aantal mensen dat is aangesloten op een dating site.
  • Dat zegt natuurlijk wel iets over hoe veel kans jij hebt om jouw ideale partner te vinden…
  • Zelf vind ik het belangrijk te weten wat de succesgarantie is.
  • Kijk natuurlijk ook even wat verder dan je neus lang is; hoe wordt dit succespercentage berekend?

Nou, dan ga ik je nu meenemen in mijn zoektocht naar de ideale dating site! Spannend. Toen ik begon was ik best een beetje nerveus moet ik je zeggen. Ik heb een profiel aangemaakt met mijn eigen gegevens, zodat het ook echt een ervaring zou zijn en ik er misschien zelfs nog wel iets (of iemand) aan over zou houden! Dat laatste is niet gelukt, maar van een date is het via de dating site wel gekomen. Oke, ik ga je vertellen hoe…

Mijn ervaring met de dating site

Ik heb me ingeschreven op de dating site en gezien dat ik me aanvankelijk kon inschrijven voor de gratis proefperiode dus dat heb ik gedaan. Via de link in het begin van deze blog heb ik eerst even gekeken welke site het beste stond aangeschreven. Dat was wel gemakkelijk, dan weet je gelijk waar je het beste kunt zoeken! Ik besloot me in te schrijven bij Parship en Lexa, de twee sites die het hoogste scoorden en natuurlijk ook wel bekend in de oren klinken. Spannend vond ik het wel. Ik heb dus eerst op de eerste dating site een profiel aangemaakt en even gewacht wat er zou gebeuren. Ik had na één dag al de eerste reacties te pakken en eerlijk is eerlijk, het waren best leuke mannen. Ik had wel een aantal leuke gesprekken maar vond het toch nog wat spannend om af te gaan spreken. Daarom heb ik besloten om de tweede site Lexa ook te proberen, om eerst eens te kijken wat de verschillen zouden zijn voordat ik zou afspreken. Daar ging het eigenlijk op dezelfde manier. Het aanmaken van het profiel is echt heel simpel en de reacties en gesprekken kwamen makkelijk op gang! Heel relaxt dus eigenlijk. Maar dan komt natuurlijk het vervolg… Het afspreken, heel spannend maar voor mijn experiment ben ik het toch aangegaan.

Wat gebeurde er tijdens de date

Ik besloot te beginnen met een date. Met deze man had ik leuk contact dus ik durfde het wel aan om een koffie met hem te gaan drinken. Tijdens de gesprekken online kwam hij leuk en spontaan over. Hoewel het een beetje tegenviel in het echt (de foto zag er toch beter uit dan het echte plaatje, helaas) heb ik wel een leuke middag gehad. Maar toch was ik blij dat ik weer lekker veilig thuis was… Misschien is het daten via zo’n site toch niet echt iets voor mij!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn