Onze leverancier voor de beste matrasbeschermer

Onze leverancier voor de beste matrasbeschermerToen we begonnen met ons eerste B&B hadden we nog lang niet het netwerk en de kennis die we op dit moment hebben. We begonnen met het idee dat een huiselijke opzet een prima basis zou zijn voor overnachtingen. Nu we inmiddels meer dan 20 B&B’s hebben, weten we wel beter. Het moet weliswaar huiselijk ogen, maar het mag eigenlijk niet huiselijk zijn. De materialen die gebruikt worden, moeten veel sterker zijn en beter beschermd worden. Omdat ons gevraagd werd onze ervaringen te delen met andere mensen, willen we het hier eens kort hebben over het nut van een matrasbeschermer. Aanvankelijk gebruikten we deze namelijk niet en dit zorgde ervoor dat veel matrassen constant vervangen moesten worden vanwege slijtage. Een weekend weg met z’n tweeën… Zo’n matras heeft aardig wat te verduren. We gingen op zoek naar een oplossing en kwamen terecht bij de experts van Fine2Sleep. Na een gesprek met de mensen achter fine2sleep.nl kwamen we erachter dat zij veel vaker deze problemen hadden gehoord. En we hoorden direct dat hier een oplossing voor was: de matrasbeschermer. We zeiden dat we geen extra lagen over het matras wilden hebben omdat we de huiselijke sfeer wilden behouden. Maar dat hoeft dus ook niet, want een matrasbeschermer komt juist onder het matras te liggen!

Houten bodem en matrasbeschermer

De meeste slijtage komt door het schuiven van het matras over de bodem van het bed, zo vertelden de experts ons. Tijdens iets te veel actie, maar ook tijdens het woelen in de slaap, het in bed gaan en uit bed stappen. Een kleine verschuiving over een iets oneffen oppervlak kan al zorgen voor een beschadiging in het matras. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van het matras direct verkort wordt. Daarnaast trekt een matras door een open bedbodem vaak veel stof aan, wat in het matras gaat zitten. Al deze problemen zijn te voorkomen door gebruik te maken van een matrasbeschermer. Zoals de naam al doet vermoeden, beschermt een matrasbeschermer het matras waardoor deze veel langer meegaat. Wanneer je kijkt naar de prijs van een gemiddeld matras, dan is dat zeker de moeite waard. Zeker wanneer je zoals wij meer dan 100 bedden hebben met verschillende uiteenlopende matrassen die van hoge kwaliteit moeten zijn. We kunnen onze naam immers wel weggooien wanneer onze gasten niet tot rust kunnen komen ’s nachts. Of wanneer zij aankomen in een bed waarbij het matras compleet aan gort is. Daarom maken we tegenwoordig altijd gebruik van een matrasbeschermer.

Goede kwaliteit

In feite hebben wij hetzelfde doel als Fine2Sleep. Het zorgen voor de optimale kwaliteit en de beste prijskwaliteitverhouding. Al kun je bij ons natuurlijk geen matrasbeschermer kopen. We hebben het beste met onze klanten voor en hebben daarom besloten om onze diensten uit te breiden. Volgend jaar hebben we ook locaties in Duitsland en Frankrijk waar onze klanten kunnen rekenen op dezelfde service en hulp in het Nederlands bij problemen. Onze scherpe prijzen en goede klantenservice moeten het mogelijk maken om altijd en overal op vakantie te gaan. Ook met kinderen en ook met een kleiner budget. Bij ons kun je rekenen op de beste vakantie tegen de beste prijs. En wanneer je toch in een van onze huizen bent, kijk dan direct eens naar de matrasbeschermer. Grote kans dat dit ook handig kan zijn voor jou in huis, zeker wanneer je mensen in huis hebt die wat slechter ter been zijn en die baat hebben bij een matras dat niet verschuift wanneer zij zich afzetten om op te staan ’s morgens.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn