Met rijkversierde petjes zult u hoge ogen gooien

Caps, petjes, hoeden, beanies, wij bedrukken het allemaal. En niet alleen petjes kunt u door dereklameshop.nl laten bedrukken. Wij zijn de groothandel bij uitstek voor alle relatiegeschenken en promotiemateriaal die u wilt voorzien van een logo, bedrijfsgegevens en/of een slagzin. Bij de Reklameshop maken wij geen verschil tussen  het bedrukken van 10 petjes voor een bedrijfsuitje of het bedrukken van 10.000 boekenleggers die u vervolgens bij iedere bestelling boeken in uw online webwinkel kunt uitdelen. In deze tekst willen we ons eens niet focussen op voor de hand liggende reclameartikelen en relatiegeschenken zoals notitieboekjes, zadelhoesjes, tassen en balpennen maar op petjes. Ze zijn immers uitermate zichtbaar in het openbaar verkeer en hebben een breed oppervlak om er van alles en nog wat op te bedrukken. Gaat het om een kleine bestelling, dan kunt u de gewenste petjes direct selecteren. Ze zijn in de juiste maat af te stellen dus u hoeft niet voor iedereen een aparte maat te selecteren. Wel willen we van u weten in welke kleur u de caps gewild had. Kiest u voor meerdere kleuren of is dat niet zo belangrijk, bijvoorbeeld omdat een bepaalde kleur ook verwerkt is in het logo van uw bedrijf? En wat moet er op komen te staan? Uploadt bijvoorbeeld een bestand van het bedrijfslogo of vul de gegevens in die we er op gaan bedrukken. U kunt denken aan uw bedrijfsnaam, contactgegevens of het adres. Een interessante en pakkende slogan kan ook erg veel opleveren. Het is de ideale manier waarmee consumenten uw bedrijfsnaam gaan onthouden. Ten slotte is het ook erg handig om uw websitenaam op deze petjes te bedrukken. U moet hierin een goede balans vinden. Men moet tijdens het scannen in een oogopslag zien wat er op de pet staat. Dus te veel informatie is niet goed, te weinig al helemaal niet!

Laat de petjes door ons ontwerpen en drukken

Zoals uit de vorige alinea al wel blijkt is het uitzoeken van de juiste hoeveelheid relevante informatie nog best een lastige klus. Daarom helpen we u graag. Wij hebben immers ruime ervaring met het bedrukken van de petjes en dientengevolge kennen we ook de impact van ons afgeleverde werk. Mail of bel ons daarom gerust als u wat meer input van ons wenst. Dat zal in het geval van een bulk bestelling al helemaal zijn vruchten afwerpen.

  • Bel daarom met onze klantenservice tijdens kantooruren;
  • Of stuur een e-mail, we komen er spoedig op terug;
  • Het is daarnaast ook mogelijk om het online contactformulier even in te vullen;
  • En wist u dat wij een bezoekadres hebben? Bezoek dan ook onze prachtige winkel in Hengelo;
  • Het exacte adres en de openingstijden vindt u op onze website terug.

Het zal zeker niet altijd nodig zijn om vragen aan ons te stellen. Nadat u al uw gegevens hebt ingevuld en hebt aangegeven welke petjes u wilt kopen, in welke kwantiteit en natuurlijk met welke gegevens gaan wij aan de slag. Reken er maar op dat u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten zodat u ze snel kunt uitdelen aan uw werknemers, bezoekers en klanten!

We bedrukken iedere vorm van hoofdbedekking

Wilt u niets meer missen? Abonneer u dan geheel gratis op onze nieuwsbrief. U vindt in een helder overzicht de verzendkosten in Nederland en in België. Daaruit kunt u afleiden dat bestellingen boven de 500 euro in Nederland en 750 euro in België geheel kosteloos worden verzonden. Dat zal bij een grote bestelling petjes al snel het geval zijn dus tel uit uw winst. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn