Met een echte lounge chair zit u goed

Caveldesign - Lounge chairWerkt u altijd hard en is een werkdag van 9 tot 5 voor u nooit lang genoeg? Zit u vaak ’s avonds ook nog op kantoor, omdat werken uw leven is en u er gewoon heel erg van houdt? Dan is het van groot belang om uw kantoorruimte op de juiste wijze in te richten. Als u er vele uren doorbrengt, dan is het belangrijk om niet alleen een goede bureaustoel te bezitten en een mooi bureau, maar dan mag ook een heuse lounge chair niet ontbreken in uw bedrijfsruimte. Een lounge chair is namelijk ideaal voor die momenten waarop u even uw rust gaat nemen. Misschien wilt u gewoon even uitrusten na een paar uurtjes geconcentreerd bezig te zijn geweest aan een opdracht. Of wellicht hebt u juist even een moment van contemplatie nodig, zodat u uw werk dieper tot u door kunt laten dringen en de laag van creativiteit aan kunt boren. En natuurlijk kan het ook zo zijn dat u een lounge chair nodig heeft om even een dutje te doen. Hoe dan ook, een lounge chair maakt het mogelijk om ook op kantoor te ontspannen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Veel werknemers proberen te ontspannen door een potje patience te spelen achter hun computer. Maar dit zorgt meestal niet voor de diepe ontspanning waar men naar op zoek is. Het is veel meer mindfull om eventjes echt te gaan zitten in een goede lounge chair, zodat uw lichaam zich helemaal kan ontspannen, waardoor ook uw geest tot rust komt. In een lounge chair hoeft u even helemaal niets. U kunt uw gedachten laten gaan. U kunt even wegdromen naar een rustig bos of denken aan een kabbelend beekje. En daarna bent u weer helemaal opgeladen, zodat u weer met frisse energie aan de slag kunt. Al met al is dus al wel duidelijk dat u zeker profijt zult gaan hebben van zo’n lounge chair. Deze investering zal u beslist geen windeieren leggen!

Bij Cavel Design vindt u de beste lounge chair

Klinkt deze informatie over een lounge chair u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u er nou ook wel graag bij willen lezen waar u zo’n relaxstoel nou aan kunt schaffen? Dan is het heel mooi dat wij u op dit punt even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik gaan maken om u iets meer te vertellen over de webwinkel van Cavel Design. Hier kunt u namelijk te allen tijde terecht als u op zoek bent naar een heuse lounge chair. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren hiervan en daarom bent u hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Wij staan erom bekend dat wij topkwaliteit leveren van de bovenste plank. En dit geldt natuurlijk ook voor de lounge chair. Deze is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, die ook allemaal natuurlijk zijn. De zitting is gemaakt van het beste leer en het frame is van aluminium en duurzaam hout. Wij selecteren alle materialen met de grootste zorg, waardoor het u aan niets zal ontbreken als u gaat genieten van uw rustmomentjes tijdens een drukke dag in de lounge chair. Wij hebben al vele positieve reacties ontvangen over deze schitterende stoel. En dat zegt natuurlijk al genoeg! Wilt u er ook eentje hebben voor in uw kantoor? Aarzel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om er daadwerkelijk eentje aan te schaffen bij ons. U kunt dit doen via de webwinkel van caveldesign.nl. Surf daar dus gauw heen en sla uw slag! Wij hopen u al snel te mogen begroeten als een nieuwe klant. Graag tot ziens.

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Wij durven gerust te zeggen dat een lounge chair van Cavel helemaal niet zo goedkoop is. Het is dan ook niet zomaar een stoel. Toch doen wij ons uiterste best om de prijs voor u zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door slim in te kopen en te besparen op onze bedrijfskosten. Dit resulteert uiteindelijk in een zacht prijsje voor de hoogwaardige lounge chair. En ook daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Het is natuurlijk wel even een investering, maar hier zult u zeker geen spijt van krijgen. Met deze lounge chair kunt u namelijk extra goed ontspannen tijdens een hectische dag. En uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat werknemers die regelmatig een rustmoment nemen om zich helemaal te ontspannen:

  • beter presteren op de lange termijn
  • met meer plezier naar hun werk gaan
  • een verbeterde concentratie hebben voor opdrachten
  • een vriendelijkere sfeer hebben op de werkvloer
  • minder vaak ziek zijn
  • een minder grote kans hebben op een burn-out
  • en ga zo maar door.

Al deze factoren dragen bij aan goede prestaties op het werk en dat is heel wat waard! En de lounge chair van caveldesign.nl maakt dit allemaal mogelijk voor u. Klinkt dit interessant? Is dit ook iets voor u? Wilt u er meer over weten? Schroom dan niet en neem meteen contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst en informeren u graag uitgebreid, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Wij hopen spoedig iets van u te vernemen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn