Met de Makita 18v wordt elke klus een eitje

Voor de uitvinding van de boormachine moest men met een handboor gaten maken in de muur. De tijden zijn gelukkig veranderd want tegenwoordig zijn deze muren van beton in plaats van hout. Met een handboortje kunt u niets meer beginnen. De meeste boormachines zijn zelfs draadloos. De accuboormachine is een favoriet stuk gereedschap van elke doe-het-zelver en bouwbedrijf. De schroevendraaier is enkel nog nodig op lastig te bereiken plekken en daarmee bespaart u aanzienlijk op mankracht en tijd. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van de producten van Makita? Dan wilt u wellicht een extra accu kopen. Want dankzij een extra Makita 18v  kunt u zeer veel modellen van dit gerenommeerde merk aandrijven zonder dat u hoeft te stoppen. Is er een Makita 18v  leeg? Dan haalt u de tweede Makita 18v van de oplader af en wisselt u het eenvoudig met elkaar om. Geen overbodige pauzes of ergernissen meer. Bestel daarom een of misschien wel meerdere accu’s op accu-machine.nl. We hebben de ideale accuwebwinkel geopend voor iedere liefhebber van klussen. Voor aannemers gaat er een wereld open. Want u hoeft niet langer tijdens uw werkzaamheden een ritje naar de bouwmarkt te maken. Pak de laptop of de tablet erbij en zoek de juiste accu op. In dit geval wilt u een nieuwe Makita 18v kopen. Bestel dan op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur en ontvang de Makita 18v accu morgen al in huis of bij de werkplaats. Wilt u trouwens liever de Makita 18v komen afhalen? Dat kan ook op werkdagen tussen 16:00 uur en 19:00 uur in Loenen.

Het kan geen kwaad om in een Makita 18v te investeren

Naast de Makita 18v bieden we een keur aan accu’s aan. Ook voor dit merk hebben we verschillende sterktes in de aanbieding. Bij zwaardere apparaten zoals kettingzagen hebt u ook een zwaardere batterij nodig. Terwijl u voor een lijmpistooltje ook prima de 7,2v variant kunt kopen. Qua merken en modellen leveren in principe alles. We zorgen ervoor dat we de accu’s en opladers in huis hebben van alle onlangs verschenen modellen. Maar ook de verouderde varianten kunt u nog prima vele jaren gebruiken mits u deze apparaten na gebruik goed schoonhoudt. Houdt ze droog om roestvorming te voorkomen en koop regelmatig een nieuwe accu. Want een Makita 18v gaat ongeveer 5 jaar mee. U merkt waarschijnlijk na enkele jaren dat het opladen langer duurt en dat de batterij sneller leeg gaat. Tot grote ergernis van de mensen die er mee moeten werken. Gelukkig kent u nu het bedrijf waar u snel een vervanger kunt bestellen. Naast de Makita 18v bieden we accu’s aan van onder andere:

  • Bosch,
  • AEG,
  • Uponor,
  • Senco,
  • En Milwaukee.

Ook andere accuboormachines kunt u bij ons online bestellen

Natuurlijk kunt u snel inloggen op uw profiel als u wilt bestellen. Dat scheelt weer wat tijd omdat u niet elke keer al uw contact- en adresgegevens in hoeft te vullen. En als u liever eenmalig wilt bestellen dat is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Vanaf nu kunt u met minstens twee Makita 18v accu’s op pad gaan zodat u de hele dag lekker door kunt werken. Vergeet trouwens niet om zo af en toe een kopje koffie te drinken want de hele dag fysieke inspanning is niet goed voor uw ledematen. Hebt u nog vragen over onze producten? Schrijf dan een e-mail of bel ons even op. De extra kosten vallen erg mee want we brengen enkel verzendkosten in rekening. Hopelijk wilt u ons nadien een beoordeling geven. We hebben op dit moment een 9,3 op basis van meer dan 7.000 beoordelingen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn