Kom nu hoog in Google met de juiste linkbuilding teksten

Het is soms een bizarre wereld waar je maar geen grip op kunt krijgen. Hier wordt uiteraard gedoeld op de digitale wereld, waarin er andere regels gelden dan in de wereld zoals we die om ons heen waarnemen. Regels die onzichtbaar zijn voor het ongetrainde oog en waardoor je, vergelijkbaar met bijvoorbeeld juridische regels en bureaucratische regels, soms met je handen in het haar zit, omdat je geen enkel idee hebt waarom de dingen die gebeuren gebeuren. Als we de vergelijking verder door trekken dan heb je dus, vergelijkbaar met de wereld van het recht, ook in de digitale wereld hulp nodig om wegwijs te worden in die wereld. In de wereld van de rechtspraak kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een advocaat. De vraag is dan ook wie je moet inhuren om je website op de kaart te zetten. Het probleem met websites is vaak dat ze er goed uitziet, veel relevante content bevatten, gebruiksvriendelijk zijn en dus in algemene zin zeer aantrekkelijk zijn. Dat is op zichzelf natuurlijk geen probleem, het probleem bestaat in het feit dat dit soort sites toch niet worden gevonden door de klanten. Je kunt dus erg veel geld spenderen aan het ontwerpen van de site, maar dat is geen enkele garantie dat je site ook wordt gevonden. Dit is dus precies een dergelijk fenomeen in de digitale wereld dat ervoor kan zorgen dat je met je handen in het haar komt te zitten. Wat kun je immers nog meer doen dan een mooie website (laten) ontwerpen? Wat je kunt doen, en wat je moet doen, is ervoor zorgen dat diezelfde website hoog in Google terecht komt. 98% van de Nederlanders die op internet zoekt, maakt gebruik van Google. Wat je dus wil is dat je website beste vrienden wordt met Google. Wat je wilt is Google op zoveel mogelijk manieren tevreden houden. Op die manier komt jouw website hoog in Google terecht en hoe hoger je website scoort in de Google ranking, des te meer klanten zullen instaat zijn om je website te vinden. Mensen zijn gemakzuchtig en dus pakken ze stelselmatig de eerste drie resultaten die Google aanbiedt. Als jouw website dus niet hoog in Google terecht komt, dan valt je website, ongeacht het mooie design, vanaf het begin al buiten de boot. De website zwemt rondom de boot in het water en wat je wilt is dat de website ook in de boot terecht komt, want alleen websites in de boot, ofwel hoog in Google, maken kans om geselecteerd te worden door de bezoekers. Een goede methode om hoog in Google terecht te komen is via zogenaamde linkbuilding teksten.

Hoe kan ik gebruik maken van linkbuilding teksten?

Als je gebruik wil maken van linkbuilding teksten om hoog in Google terecht te komen, dan moet je ervoor zorgen dat je daarvoor het juiste bedrijf inhuurt. Als je kijkt op een website zoals ccvshop.nl, dan zie je dat een bedrijf zoals Webton erg geschikt is om de linkbuilding voor je te regelen en daarmee hoog in Google terecht te komen. Webton kan ook een schitterend design verzorgen wat betreft de website zelf. Hoog in Google komen draait namelijk niet alleen om een mooie stijlvolle website, je moet er ook voor zorgen dat de website gelinkt wordt aan de zoekmachine, zodat je hoog in Google terecht komt. Dit kun je bereiken door de juiste zoekwoorden op de website te zetten.  Als je dus een website ontwerpt voor je bedrijf, dan is het goed om te onderzoeken hoe mensen de zoekmachine gebruiken om de producten te vinden die jij wilt verkopen, zodat je uiteindelijk hoog in Google terecht kunt komen. Dit is de reden dat je vaak een brij banale verhaaltjes leest op een website. Dit is om zoveel mogelijk zoekwoorden op de website te plaatsen. Dat is in principe dus stap 1. Vervolgens ga je over naar stap 2 en dat is de linkbuilding via linkbuilding teksten, ook wel SEO teksten genoemd. Hoe dit precies werkt kun je hieronder lezen.

Hoe werkt linkbuilding?

Google en de zoekmachinerobot hebben een soort waarderingssysteem. Wat je dus wilt is punten scoren en hoe meer punten je scoort des te hoger komt jouw website op de ranking lijst van de zoekresultaten. Er zijn verschillende manieren om punten te scoren.

  1. Zorg voor relevante content op je website. Zorg er dus voor dat je goede en relevante afbeeldingen gebruikt, en zorg tegelijkertijd ook voor relevantie teksten. Meer is beter, want hoe meer content je website bevat, des te beter zal je website door Google worden beoordeeld. dat betekent vervolgens dat je Hoog in Google terecht komt. Een lege website is dus funest als je gevonden wil worden.
  2. Zoals gezegd is het belangrijk om de juiste keywords op je website te hebben als je ervoor wil zorgen dat je website hoog in Google terecht komt.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn