Kantoorruimte huren

Nu de economie weer aantrekt is het voor veel bedrijven weer tijd om te investeren. Bij nieuwe investeringen horen nieuwe panden, nieuwe kantoorruimtes om verder uit te breiden. Kantoorruimte huren is altijd een lastige klus. Het uitzoeken van een geschikt pand is voor veel bedrijven erg ingewikkeld. Een bedrijf moet dan ook met heel veel factoren rekening houden. In de eerste plaats zijn natuurlijk de prijs en de locatie erg belangrijk. Kantoorruimte huren kan eigenlijk in heel Nederland, maar kantoorruimte huren op toplocaties is een stuk lastiger. Je betaalt hier vaak overdreven veel geld voor; het is dus altijd zaak om te zoeken naar een goede deal! Naast prijs en locatie is ook de aankleding van een pand erg belangrijk. Je wilt je klanten natuurlijk niet ontvangen in een oud gebouw zonder werkende cv-ketel. Tot slot is ook de totale oppervlakte belangrijk. Kantoorruimte huren gaat vaak per kantoor, waarvan je dan vaak een minimum aantal moet huren om een contract af te kunnen sluiten. Voor een bedrijf is het altijd lastig te bepalen hoeveel groei het merk nog zal doormaken. Natuurlijk wil je als bedrijf ook de werknemers tevreden houden. Een tevreden werknemer is een loyale werknemer die zich aan je product zal binden. Kantoorruimte huren komt dus ook neer op het goed in acht nemen van de belangen van de werknemers. Wat vinden werknemers nou belangrijk?

  • Goede sfeer
  • Open, lichte ruimtes
  • Stijl
  • Moderniteit
  • Nevenactiviteiten
  • Goede voorzieningen

Het belangrijkst voor een normale werknemer is dat op de werkvloer een aangename sfeer hangt. Het moet fijn zijn om op het werk aan de slag te gaan. Een werkgever kan dit op allerlei verschillende manieren bereiken. Heel eenvoudige voorbeelden zijn bijvoorbeeld het plaatsen van posters aan de muren of het aanschaffen van een koffiezetautomaat. Ook kun je opletten bij het gebruik van bepaalde kleuren op bepaalde plekken. Gekleurd behang lokt vaak verschillende reacties uit onder mensen. Verder is het zaak om zo veel mogelijk open, lichte ruimtes te creëren. Kantoorruimte huren waar dit soort ruimtes van nature al aanwezig zijn is optimaal maar je kunt ook zelf proberen aan een bestaand pand te sleutelen. Het plaatsen van warme lampen of nieuwe ramen kan een kantoor al een flinke oppepper geven. Je ziet dat je alleen wat betreft sfeer en lichtval met veel zaken rekening moet houden. Er zijn bedrijven die je kunnen helpen bij het uitzoeken van de beste kantoorruimtes. Huren of kopen, bij de Bedrijfsmakelaar maakt het allemaal niet uit! Op hun website http://www.debedrijfsmakelaar.nl/ vind je een enorm assortiment aan kantoorpanden. Hier kun je het pand vinden dat helemaal bij jouw bedrijf past!

Kantoorruimte huren; stijl en moderniteit

Kantoorruimte huren is dus nog niet zo heel eenvoudig en er zijn nog meer zaken waar je rekening mee moet houden! Stijl en moderniteit zijn voor werknemers ontzettend belangrijk. De stijl van je label moet bij de werknemers goed overkomen. Je ziet bijvoorbeeld dat Google of Microsoft in hun kantoorgebouwen een hele eigen stijl creëren. Wanneer je ook een succesvol bedrijf wilt opzetten is het zaak dat ook jij hierin meegaat. Kantoorruimte huren is één ding, maar om dit vervolgens helemaal om te toveren naar een eigen stijl is een grote uitdaging! Ga voor een stijl die helemaal past bij het gevoel dat je aan je werknemers wilt meegeven als ze aan het eind van de dag naar huis gaan. Moderniteit kan daarin een belangrijke rol spelen. Een IT bedrijf moet zorgen dat het interne systeem goed op orde is. Werknemers moeten snel en eenvoudig met elkaar kunnen communiceren met behulp van moderne technologie. Je moet dit eindelijk zelf vormgeven, maar wanneer je dit goed doet zullen je werknemers je dit in dank afnemen. Kantoorruimte huren is sterk afhankelijk van het type bedrijf dat je bent. Naast dit alles is het belangrijk om te zorgen voor leuke nevenactiviteiten. Wat is er gezelliger dan na het werk nog even in de bar van het pand een pilsje met elkaar te drinken? Een baas die betrokken is met zijn of haar werknemers zal deze kans met beide handen aangrijpen. Kantoorruimte huren gaat dus niet alleen puur om werkplekken, maar ook om ruimtes waar men even kan ontspannen. Tot slot: goede voorzieningen. Zorg dat zaken als toiletten en lunchruimtes gewoon goed geregeld zijn. Hier willen je werknemers helemaal niet over na hoeven denken. Wanneer je al deze zaken meeneemt kan er eigenlijk weinig misgaan. Kantoorruimte huren wordt dan een makkie!

Zoek het overzicht

Je hebt nu misschien wat tips over het uitzoeken van goede kantoorruimte, maar waar moet je beginnen? Zorg dat je voor jezelf een zekere mate van overzicht creëert. Je hoeft dit natuurlijk niet zelf te doen. De Bedrijfsmakelaar maakt voor jou een prachtig overzicht van alle kantoorpanden bij jou in de buurt. Op hun website vind je een berg aan geweldige en vooral betaalbare panden waar je jouw bedrijf zou kunnen vestigen. Bovendien kun je filteren op allerlei verschillende opties, zoals die ook al in dit artikel beschreven zijn. Het is daarnaast heel eenvoudig om even contact op te nemen om wat extra informatie over een bepaald gebouw te krijgen (mocht dit nodig zijn). Je vult even een contactformulier in en binnen korte tijd heb je een persoonlijke reactie terug op jouw vraag. Kantoorruimte huren wordt met de hulp van de Bedrijfsmakelaar dus een heel stuk eenvoudiger. Ga snel naar de website en bekijk alle opties!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn