Huisnummer

Het is natuurlijk super handig om te hebben en ook eigenlijk iedereen zal het wel hebben: een plaatje met een huisnummer erop naast de voordeur of bij de weg. Anders weten mensen immers niet dat ze bij jou moeten zijn als ze naar jouw adres op zoek zijn! Er zijn verschillende manieren om dit te doen, er zijn verschillende soorten plaatjes die hiervoor uitgegeven worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heel stijlvol exemplaar van natuursteen of van emaille. Het lettertype dat hierop gebruikt wordt, is vaak wat sierlijk of wat ouderwets. Zo heeft een huisnummer echt een wat klassieke uitstraling en dat kan natuurlijk heel erg mooi zijn als jouw huis ook in een wat klassieke of landelijke stijl gebouwd is. Dan past het er echt bij en is het een mooie toevoeging aan je woning. Heb jij echter een heel modern en nieuw huis, dan is het soms leuker om ook voor een nummerplaatje te kiezen met een moderne en strakke uitstraling. Dat past wat stijl betreft dan eigenlijk beter bij elkaar, dat sluit dan mooier op elkaar aan. Een goed uitgekozen huisnummer kan dan ook echt verschil maken, hoe klein het object feitelijk ook maar is!

Duidelijk leesbaar huisnummer

Voor visite, postbodes en pakketbezorgers is het natuurlijk erg handig als jouw huisnummer eenvoudig te vinden is, maar dat geldt helemaal voor de hulpdiensten. Dit is iets waar mensen helaas nog iets te weinig bij stil staan. Een exemplaar van natuursteen is voor naast je voordeur natuurlijk heel mooi en stijlvol, maar als de politie of een ambulance in het donker jouw woning moet vinden, dan hebben ze hier weinig aan. Daarom is het van belang om er altijd voor te zorgen dat je bij de weg ook een duidelijk huisnummer hebt, dat ook in het donker goed te lezen is! Je kunt wel denken dat ze met hun gps systeem jouw huis wel kunnen vinden, maar ook deze systemen zitten er wel eens naast. Het is daarom ook echt belangrijk dat je ook bij de weg, als dit voor jou van toepassing is, een paaltje hebt staan met daar op een nummerplaatje. Dat maakt het echt een stuk gemakkelijker voor de hulpdiensten! Gelukkig is er op het gebied van deze plaatjes echt heel veel keus tegenwoordig, waardoor je altijd wel een huisnummer kunt vinden dat echt helemaal past bij wat jij op dat moment nodig hebt en wat bij jou past!

Vele opties te koop

Wil jij een nieuw bordje met een huisnummer erop kopen, dan moet je eens een kijkje nemen bij NaambordenCentrale, hier vind je namelijk echt een heel groot assortiment! Dat begint al met de verschillende materialen waar je bij hen uit kunt kiezen. Zij bieden deze plaatjes aan in:

  • messing
  • emaille
  • natuursteen
  • RVS
  • kunststof
  • aluminium

Je hebt wat dat betreft dus echt wat te kiezen bij hen! Daarnaast bieden zij ook nog diverse stijlen aan, van strak en modern, tot zacht en rond of juist heel klassiek. Als je een kijkje neemt op naambordencentrale.nl dan zul je de verschillende opties die zij bieden voor het huisnummer allemaal kunnen zien! Ook de kleuren verschillen natuurlijk zo kan de achtergrond bijvoorbeeld grijs, wit of donkergroen zijn en kan de opdruk in zwart of wit zijn. Zoals gezegd ligt het er maar net aan wat het best bij jou past, dat is toch heel persoonlijk en heel erg afhankelijk van jouw specifieke situatie. Het beste is dus gewoon om zelf eens te kijken wat er allemaal te krijgen is en welk soort huisnummer het best past bij wat jij voor ogen hebt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn