Het leven van aukje van kalsbeek

HET LEVEN VAN AUKJE VAN KALSBEEK

Aukje van Kalsbeek bekleedde hoge functies bij verschillende zorginstellingen. Op de website van ondernemerslijst.nl is meer over haar achtergrond terug te vinden. Met name over haar werkende verleden is veel bekend. Zo begon Aukje van Kalsbeek haar opleiding aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Een universiteit waar uiteenlopende studies worden aangeboden op de volgende faculteiten:

  • Economie en Bedrijfskunde
  • Gedrags- en Maatschappijwetenschappen
  • Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap
  • Letteren
  • Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Wijsbegeerte
  • Rechtsgeleerdheid
  • Medische Wetenschappen

Hier heeft Aukje van Kalsbeek eind jaren ’70 gekozen voor een opleiding aan de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen. Vervolgens heeft zij haar Master in de psychologie gedaan. Later heeft Aukje van Kalsbeek meerdere opleidingen gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, richting Bestuur in de Zorg. Zij haalde ook haar Master of Change Mangement bij het Sioo ( Interuniversitair centrum voor Organisatie- en Veranderkunde).

HET ROER OM VOOR AUKJE VAN KALSBEEK

Ze heeft een druk bestaan en maakt naam bij verschillende grote bedrijven. Opvallend is haar enthousiasme, ze denkt in mogelijkheden en bij haar staat de klant voorop. Ze heeft aandacht voor mensen en betrekt mensen om haar heen. Ze neemt verantwoordelijkheid, is koersvast en ze weet in korte tijd veel te bereiken. Ik bewonder haar hierom. Nu er ruimte is in haar privé-leven maakt zij de overstap naar het ondernemerschap. Met haar visie op veranderingen, haar interesse en aandacht voor processen en mensen in organisaties is zij interessant en aan te bevelen als organisaties voor kortere of langere tijd een transitie of interim bestuurder, directeur of adviseur nodig hebben. Naast haar werk is Aukje van Kalsbeek vrijwilliger. Haar vrije tijd brengt ze graag buiten in de natuur door. Ze wandelt vaak en maakt regelmatig een reis. Voor haar een manier om op te laden en fit te blijven. Vooral blijven doen raad ik haar aan!

JE LEVEN IN HET NIEUWS

Op directie en bestuurlijke posities is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Er wordt ook over je gesproken en geschreven. Daarbij kunnen we zeggen dat niet iedere informatiebron geheel objectief is. Heel handig is dan de website van ondernemerslijst.nl. Hier vind je objectieve informatie over het leven van onder andere Aukje van Kalsbeek. Een kort stukje, waarin veel nuttige informatie staat, dat is juist wat mensen aanspreekt. Als ik voor mijzelf mag spreken dan. Heel gemakkelijk kun je talloze ondernemers opzoeken. In een paar klikken heb je alle nuttige informatie op een rijtje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn