Harry potter fan? Koop dan de leukste Harry Potter merchandise

Harry potter fan? Koop dan de leukste Harry Potter merchandiseAls je bent opgegroeid met de Harry Potter boeken en Harry Potter films, dan is het niet zo gek dat je een fan bent van de franchise. Harry Potter is immens populair onder zowel de jongere generatie als de oudere generaties. Het eerste boek in de reeks kwam uit in 1997. Dus als je op dat moment een jongen of meisje was van 11 of 12 jaar oud, dan kon je bijna letterlijk opgroeien met Harry potter. Elke boek in de reeks gaat over een schooljaar en de reeks eindigt dan ook als Harry 18 jaar is. Als je er bij was vanaf het begin, dan ben je nu zo rond de 30 jaar oud. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je geen fan meer bent. Daar komt bij dat je de boeken kunt verdelen in de jeugdige meer luchtige fase en de meer donkere volwassen fase. De laatste twee boeken zijn wat dat betreft boeken die je als jongvolwassene of volwassene leest. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want in het eerste boek is Harry 11 jaar oud en in het laatste boek is hij al 18. De boeken gaan ervanuit dat de lezer dus als het ware mee ontwikkelt van een 11 jarige naar een jongvolwassene. In die zin is het ook niet zo gek dat jonge lezers ook nu nog altijd starten met het lezen van de serie en dat volwassenen zijn opgegroeid met het lezen van de serie. Mensen die niet van boeken lezen houden, kunnen uiteraard nog altijd fan zijn dankzij de films die zijn gemaakt. In 2001 kwam de eerste film uit en sindsdien zijn alle boeken verfilmd. De hele wereld van tovenaars en magie is zo populair, dat men er maar geen genoeg van lijkt te kunnen krijgen. Er is immers afweer een volledig nieuwe filmseries gestart die zich afspeelt in deze magische wereld. Dus het is ook niet zo gek dat je Harry Potter merchandise wilt kopen. Het kan zijn dat je zelf fan bent en dus Harry Potter merchandise wilt kopen voor jezelf, maar als je weet dat iemand in je naaste omgeving fan is van de boeken en/of films, dan is het natuurlijk heel leuk om Harry Potter merchandise te kopen voor die persoon. Als de persoon in kwestie jarig is bijvoorbeeld en je moet weer eens bedenken wat je moet kopen, dan is het fijn dat je kunt kiezen voor Harry Potter merchandise.

Waar kan ik leuke Harry Potter merchandise kopen?

Mocht je op zoek zijn naar leuke Harry Potter merchandise, dan kun je altijd een beroep doen op spelenmeer.nl. Via deze webwinkel kun je van alles kopen op het gebied van merchandise behorende bij films, boeken en andere vormen van entertainment. Als je fan bent van Pokémon, dan ben je bij spelenmeer.nl zeker aan het goede adres. Maar je kunt hier dus ook terecht voor leuke Harry Potter merchandise. Dus als je nieuwsgierig bent, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site van de webwinkel. Kom dan ook snel eens langs op spelenmeer.nl.

De vele artikelen van spelenmeer.nl

Via de webwinkel van spelenmeer.nl kun je allerlei merchandise kopen van verschillende games, series, boeken en films zoals:

  • Game of Thrones
  • Asssassins Creed
  • Arkham Assylum
  • Fantastic Beasts

Dus als je naast Harry Potter fan ook een fan bent van Fantastic Beasts, dan ben je bij spel en meer uiteraard helemaal op de goede plek. Zit er iets leuks voor je tussen qua Harry Potter merchandise of andere merchandise, dan kun je het toevoegen aan de winkelwagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn