Gas en stroom vergelijken

De verschillende aanbieders van gas en stroom vergelijken met elkaar, doe jij dat wel eens? De kans is groot dat jouw antwoord hierop nee is, want het blijkt keer op keer dat maar weinig mensen een overstap maken op dit vlak. En dat is zonde, er valt tegenwoordig ook immers echt wat te kiezen! Waar je in het verleden gebonden was aan de vaste leverancier voor jouw regio, heb je nu echt een vrije keus sinds de energiemarkt vrijgegeven is. En dat maakt de leveranciers van gas en stroom vergelijken ook zo interessant. Er zijn nu heel veel verschillende energieleveranciers en allemaal bieden zij weer net even wat anders. Hun producten, pakketten en contracten verschillen van elkaar, net als de tarieven die zij ervoor vragen. Dat maakt het zeker de moeite waard om toch eens aan de slag te gaan met de maatschappijen voor gas en stroom vergelijken op Slimmetenergie.com, de kans is groot dat een overstap voor jou aantrekkelijk is. Voor veel mensen valt er namelijk nog een flinke besparing te realiseren door naar een andere leverancier over te stappen en ook kunnen zij vaak veel specifieker kiezen voor een bepaalde energiebron dan zij zelf gedacht hadden. Dat maakt een vergelijking maken dus zeker interessant!

Waarom aanbieders van gas en stroom vergelijken?

Waarom zou je nu de maatschappijen voor gas en stroom vergelijken met elkaar? Wat baat dit jou? Je kunt ze eens naast elkaar leggen, omdat jij graag wilt besparen op je vaste lasten. Er bestaan namelijk nogal wat verschillen in de hoogte van de tarieven die de verschillende partijen berekenen. Het kan daarom financieel echt aantrekkelijk zijn om een overstap te maken. Maar ook kan het zijn dat je gas en stroom vergelijken wilt omdat je graag een meer duurzame keus wilt maken. Er zijn heel veel mensen die nog geen groene aanbieder hebben, terwijl zij dit eigenlijk wel zouden willen. Maar voor welke kies je dan? Dat kan best lastig zijn, want wie is er echt groen en welke van deze partijen is voor jou dan het voordeligst? Het is nog niet zo eenvoudig om hier zelf uit te komen helaas, ook omdat er tegenwoordig zoveel marktpartijen zijn. Je ziet dan haast door de bomen het bos niet meer. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken bij de partijen voor gas en stroom vergelijken!

Slim Met Energie maakt vergelijking voor jou!

Wil je de leveranciers van gas en stroom vergelijken met elkaar, dan kun je dit op verschillende vergelijkingssites doen. Een uitstekende keus is het om hiervoor naar Slim Met Energie te gaan. Zij bieden je namelijk de mogelijkheid om verschillende selecties te maken, om zo enkel die aanbieders te zien die passen bij jouw eisen en wensen. Je kunt bij hen bijvoorbeeld de volgende zaken selecteren:

  • toon alleen duurzame leveranciers
  • stroom van windmolens
  • stroom van zonnepanelen
  • duurzame energie uit Nederland
  • CO2 gecompenseerd gas
  • looptijd van het contract

Door die zaken aan te vinken die voor jou belangrijk zijn, krijg je alleen die maatschappijen te zien die bij jou passen. Vul je bovendien ook nog even jouw woonplaats, verbruik en soort stroommeter in, dan kunnen zij echt goed de aanbieders van gas en stroom vergelijken voor jou. Je ziet dan niet alleen enkel die opties die bij jou passen, maar je ziet ook meteen welke van deze in jouw situatie de meest voordelige keus is. Zo weet je zeker dat je een financieel voordelige keuze maakt! Wil jij overstappen? Dan kunnen zij dit bovendien meteen voor jou regelen, zij zeggen je oude contract op en sluiten een nieuwe af. Gas en stroom vergelijken kun je daarom het beste doen bij Slim Met Energie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn