Epdm dakbedekking is niet meer weg te denken

Voor het bedekken van daken kan men tegenwoordig over een keur aan methodes en materiaal beschikken. Denk aan prachtige rieten daken of aan dakpannen. Voor platte daken is dit een ander verhaal. Dit moeten natuurlijk ook optimaal beschermd worden dat is waar Epdm dakbedekking om de hoek komt kijken. Want Epdm dakbedekking is een synthetisch rubber met diverse positieve eigenschappen. Op interexpress.nl kunt u niet alleen erg veel te weten komen over Epdm dakbedekking, u kunt het ook in de gewenste afmetingen bestellen. Bestel het bijvoorbeeld op rol en bestel tegelijkertijd isolatiemateriaal, afvoeren, lijmen en kitten zodat u de volgende dag al aan de slag kunt gaan. wij leveren namelijk doorgaans binnen 1 werkdag mits u natuurlijk voor sluitingstijd een bestelling hebt geplaatst. Sinds de jaren zestig is epdm op de markt en het wordt naast het bedekken van voornamelijk platte daken ook gebruikt als toepassing voor diverse isolatieoplossingen. Maar we mogen wel stellen dat in de 21e eeuw na jarenlang innoveren Epdm dakbedekking echt de markt veroverde en we bieden u met trots Epdm dakbedekking van uitzonderlijke hoge kwaliteit aan. desondanks kunnen we de verkoopsprijs laag houden. dat komt omdat het materiaal niet van overzee hoeft te worden geïmporteerd want we kopen het in Europa in. Daarnaast is dit immers een webwinkel en dat betekent dat we geen fysieke winkel nodig hebben. u zult bij ons beslist geen dief van de portemonnee zijn als u een flinke hoeveelheid Epdm dakbedekking wilt kopen.

Bestel uw gewenste hoeveelheid Epdm dakbedekking

Het aanbrengen van Epdm dakbedekking is veel minder moeilijk dan u wellicht op het eerste gezicht denkt. Het is belangrijk dat de ondergrond van geëgaliseerd is. We denken hierbij aan de daken van garages, schuurtjes, een uitbouw van uw huis, bungalows maar ook aan het magazijn, en winkelpand of zelfs het dak van een hoog flatgebouw. U bent dan ook als particulier, als aannemer of vanuit ander zakelijk oogpunt van harte welkom bij Interexpress. Het is voor ons geen enkel probleem om een klein pakket aan een doe-het-zelver te verkopen en u kunt ook in bulk bij ons inslaan. Het zal in dat laatste geval wel iets langer kunnen duren qua levertijden. We raden het u tevens aan om in dat geval even persoonlijk contact met ons op te nemen. Maar ook particulieren kunnen hun hart ophalen. Want als u aan ons uw gewenste maten doorgeeft dan kunnen we de folie voor u op maat snijden en leveren.

  • Hebt u een keuze kunnen maken uit de diverse Epdm dakbedekking oplossingen, systemen, rollen en/of pakketten? Vergeet dan niet om ook even naar de diverse gereedschappen en accessoires te kijken,
  • Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in,
  • Ten slotte rondt u de bestelling af door te betalen en dat kan natuurlijk door gebruik te maken van een digitaal betaalsysteem. U bent ongetwijfeld bekend met internetbankieren dus maak het bedrag direct over via iDEAL of uw creditcard.

Laat u door ons adviseren zodat u de juiste lijm en kit kunt bestellen

Wellicht hebt u vragen, wilt u uw bestelling telefonisch doorgeven of zoekt u naar advies over hoe u het beste Epdm dakbedekking kunt aanbrengen. Klim in de pen en schrijf een mail of bel! We laten snel iets van ons horen. Grote voordelen van dit rubber zijn onder andere dat het bestand is tegen extreme temperaturen, zowel hoge als lage. Daarnaast weerstaat het zure regen, oliën en de straling van de zon. Dat geldt ook voor infrarode straling en ultraviolette straling. Het zal minstens 25 jaar zijn werk naar behoren verrichten: uw gebouw optimaal isoleren en beschermen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn