Dankzij afvalcontainers huren kunt u afval scheiden

Via bedrijfsafval.nl afvalcontainers huren is uw beste optie als u niet genoeg containers op uw terrein hebt staan. Merkt u dat de container van de gemeente niet vaak genoeg geleegd wordt? Kunnen ze u daar verder niet bij helpen? Of zit u om een andere reden verlegen om meer afvalcontainers? Huren doet u dan via onze website en wel door het type afvalstroom op te zoeken. Wij kunnen namelijk een keur aan verschillende type containers afleveren. Doorgaans lijken ze trouwens wel op elkaar, qua kleur verschillen ze voornamelijk zoals de kleuren van de deksels. Dat is handig voor onszelf en al helemaal voor uw personeel. Ze weten nu immers in welke bak glas moet en in welke bak plastic of papier. Afvalscheiding gaat dankzij het afvalcontainers huren helemaal goed komen. En dat zal naast een tekort aan huidige containers een belangrijke reden voor u zijn om bij ons afvalcontainers te huren. Wij berekenen goudeerlijke concurrerende prijzen die u elders niet zo snel kunt vinden. Ook de grote hoeveelheid aan containers in zowel grootte als verscheidenheid is hopelijk een belangrijke beweegreden om even onze selectie online te bekijken. Laat duurzaam ondernemen de belangrijkste overweging zijn om voor het afvalcontainers huren te kiezen. Ieder moderne instelling wil immers met zijn tijd meegaan. En daar hoort recycling toch zeker al vele jaren bij. Vindt u dat dit proces geoptimaliseerd kan worden? Kies dan een bedrijf uit dat u in deze verscheidenheid aan containers kan voorzien en kies daarom voor bedrijfsafval.nl.

Geen hopen rotzooi dankzij het afvalcontainers huren

U kunt bij ons op grote schaal afvalcontainers huren en dat is voor iedere groothandel, elke fabriek maar ook winkels met groot oppervlak zoals supermarkten en bouwmarkten een ware uitkomst. Maar we denken ook aan:

  • Winkelcentra, wellicht dat winkels met elkaar afvalcontainers kunnen huren bij ons om de kosten nog verder naar beneden te krijgen,
  • Horecagelegenheden die naast swill ook erg veel plastic afval genereren,
  • En wat te denken van kantorencomplexen die uiteraard erg veel papier en plastic afval produceren?

Ook kleine dorpen zoals universiteitsgebouwen, ziekenhuizen en pretparken kunnen bij ons afvalcontainers huren. Ieder bedrijf met een eigen KvK-nummer is bij ons welkom. We vragen u dan ook om dit nummer zodat we kunnen controleren dat u daadwerkelijk vanuit zakelijk oogpunt wilt huren. Helaas kunnen we op dit moment niet aan particulieren leveren. U kunt per afvaltype de juiste container selecteren. We bieden u containers aan van 120 tot wel 5.000 liter aan inhoud. Kies voor twee kleinere of juist een grote container. Met een aantal kleine kunt u sneller aan de haal gaan. Handig als u bijvoorbeeld een groot bedrijfsoppervlak moet overzien. Zet dan bij beide ingangen een container neer, daar zult u het uw personeel een stuk gemakkelijker op maken. Ook kunt u in de tabel per type container aangeven hoe vaak u wilt dat we langskomen om de bak te legen. Wist u dat we zelfs tweemaal per week kunnen langskomen?

Wij helpen bedrijven, instellingen en diensten

U leest het, afvalcontainers huren was nog nooit zo eenvoudig. Mocht u hier toch nog enkele vragen over hebben dan kunt u ons op allerlei manieren snel even een bericht sturen. Tijdens werkdagen en op kantooruren staan wij telefonisch voor u klaar. Natuurlijk kunt u altijd gebruik maken van het online formulier en kunt u tevens een mailtje sturen. We zetten altijd alles op alles om zo snel mogelijk te reageren zodat u het afvalcontainers huren kunt afronden en kunt profiteren van onze service. Vergeet u ten slotte niet om de site te bookmarken?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn