Een sloopauto! Wat nu?

Het komt wel eens voor: u staat net op het punt te vertrekken richting uw werk, de school van uw kinderen, of naar de winkel, en er is iets mis met de auto. Soms is het probleem klein en weet u het snel op te lossen. Op andere momenten is het probleem groter. De auto wil bijvoorbeeld niet opstarten en er komt rook uit de motorkap. Soms is de wagen dan nog te repareren bij een autodealer of een garage. Dan heeft u nog geluk gehad. Soms zijn de reparatiekosten zo hoog vergeleken met de dagwaarde van het voertuig dat reparatie het simpelweg niet meer waard is. De meesten besluiten dan niet op reparatie over te gaan. In het allerergste geval is de auto simpelweg niet meer te fixen, en moet het naar de sloop. Wat nu?

Toch nog verdienen aan uw sloopauto

Als u een sloopauto heeft, dan zou u deze normaliter naar de sloop brengen. Er zijn echter betere opties. Het dumpen van een auto bij de sloop kost tijd en geld. Vaak is er een betaling nodig om een sloopauto af te leveren. Maar er zijn ook sloopauto ophaalbedrijven die u juist geld geven! Zo geldt dat ook voor het ophaalbedrijf genaamd Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Ze halen overal in Nederland uw sloopauto van een door u opgegeven locatie op. Ze compenseren u vervolgens met cash. U kunt het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen in de week inschakelen. Vanwaar deze geweldige deal? Het ophaalbedrijf Nationale Sloopauto Ophaaldienst werkt samen met erkende autoschade- en demontage bedrijven. Deze bedrijven werken strikt volgens milieuwetten en regelgeving. De service die zij aanbieden is hierom dan ook professioneel, snel en betrouwbaar. Zij recyclen uw kapotte driewieler, en weten er dus nog wat mee te verdienen. Voor levert het dus wat op! U heeft zelfs de mogelijkheid om een schade-expert van Nationale Sloopauto Ophaaldienst in te schakelen. Deze expert kan inschatten of reparatie niet alsnog mogelijk is. Medewerkers van de sloopauto dienst hoeven niet eens verplicht bij uw sloopauto aanwezig te zijn om inschattingen te doen. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om gewoon foto’s op te sturen. Wel zo makkelijk!

Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Wat maakt de Nationale Sloopauto Ophaaldienst anders dan andere sloopauto ophaaldiensten? Om te beginnen zijn zij een nationaal-georiënteerd bedrijf dat samenwerkt met de Gemeentelijk Parkeerbeheer, de Rijksdienst voor het wegverkeer, de STIBA en de organisatie Auto Recycling Nederland. Zij zijn dus een bedrijf met veel overheidssteun, wat hun legitimiteit en betrouwbaarheid versterkt. Betrouwbaarheid is voor hen, als bedrijf, dan ook één van hun belangrijkste waarden. Het bedrijf is al vijftig jaar lang actief, en gedurende deze periode hebben zij de betrouwbaarheid in sloopauto ophaalbedrijven zien afnemen. Zij willen de operatie van sloopauto ophaalbedrijven weer recht zetten! Een ander belangrijke eigenschap van Nationale Sloopauto Ophaaldienst is hun klantvriendelijkheid. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen omtrent de waarde en/of toestand van uw sloopauto. Heeft u al lang een sloopauto liggen waarmee u niet weet wat u moet doen? Dan staat de Nationale Sloopauto Ophaaldienst u ook te hulp! De Dienst kan ook bereikt worden als u uw sloopauto simpelweg wilt verkopen. Eén van de weinige services die de Nationale Sloopauto Ophaaldienst niet biedt is het verkopen van auto-onderdelen. Zij verkopen enkel onderdelen aan bedrijven binnen hun internationale netwerk. Voor particulieren is het inkopen van auto-onderdelen dan ook niet mogelijk. Bent u geïnteresseerd in de services van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst? Bekijk dan hun website hier: sloopautoverkopen.com. Samengevat vindt u daar de volgende services:

  • Compensatie voor uw sloopauto
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaarheid
  • Schade-experts die u altijd te hulp kunnen staan
  • Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn