Een origineel presentje rond de jaarwisseling met een op maat gemaakt kerstpakket

kerstpakket.nl - KerstpakketHet is niet altijd even gemakkelijk om een uniek en origineel kerstpakket te presenteren aan de werknemers. Dit heeft alles te maken met het feit dat veel kerstpakketten al voor je zijn ingepakt. Je kunt dus vaak wel een thema kiezen, maar de thema’s zijn natuurlijk altijd algemene thema’s. Een bestaand thema zal nooit betrekking hebben op het bedrijf waar jij werkzaam bent. Daarnaast zal het ook nooit betrekking hebben op een bepaalde prestatie of een specifiek doel voor het volgende jaar. Kortom, met een bestaand kerstpakket is het heel lastig om een persoonlijk statement te maken. Dit hoeft natuurlijk ook niet altijd. Soms is een jaar vrij rustig voorbij gegaan en zijn mensen allang blij met een leuk extraatje. Je kunt er dus voor kiezen om een bestaand kerstpakket te regelen. Wat in dat geval dan echter wel leuk is, is om er dan wel voor te zorgen dat het kerstpakket een beetje past bij de doelgroep. Dat is niet altijd even gemakkelijk want als je een gemiddeld kantoor bekijkt, dan zijn de werknemers stuk voor stuk individuen met hun eigen specifieke smaak. Je hebt eerste al te maken met vrouwen en mannen en die beide groepen hebben over het algemeen een hele eigen smaak. Geef een man een nieuwe boormachine en hij zal er blij mee zijn. Geef diezelfde boormachine aan een vrouw en ze zal zich tekort gedaan voelen. Andersom is het natuurlijk ook zo dat wanneer je een vrouw blij maakt met een kerstpakket vol met biologische voedingsmiddelen, dan zal die vrouw wellicht erg in haar sas zijn, terwijl een man bij het zien van een dergelijk kerstpakket rimpels in het voorhoofd zal krijgen. Maar hier zie je ook direct het probleem met specifieke kerstpakketten. Een kerstpakket met biologische producten zal in de smaak vallen bij iemand die veel gebruik maakt van zulke producten. Maar iemand, of het nu een vrouw is of een man, die daar helemaal geen gebruik van maakt zal een degelijk pakket waarschijnlijk minder waarderen. Zo is het al snel duidelijk dat een kerstpakket uitzoeken helemaal nog niet zo eenvoudig is. Dat wil zeggen, als je een leuk en origineel kartpakket wil presenteren, dan zal je misschien toch even iets meer moeite moeten doen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een kerstpakket op maat samen te stellen. Dit kost dus wel iets meer tijd en energie, maar daarmee weet je wel direct een persoonlijk statement te maken dat hoe dan ook bij iedereen in de smaak zal vallen. Het is natuurlijk leuk om een kerstpakket samen te stellen met het bedrijf als voorbeeld. Je kunt dan de kleur van het bedrijf gebruiken om het kerstpakket mee op te fleuren. Daarmee is het uiterlijk meteen al een winner, want het is meteen een persoonlijk kerstpakket. Het zorgt als het ware voor een ‘wij’ gevoel en een dergelijk gevoel van saamhorigheid is tijdens de kerstdagen natuurlijk zeer gepast. Dus als je meer wil weten over een op maat samengesteld kerstpakket, dan is het zeker de moeite waard om hieronder even verder te lezen.

Hoe kan ik een kerstpakket op maat samenstellen?

Als je zelf een kerstpakket wilt samenstellen, dan moet je natuurlijk eerst even weten waar je moet zijn. Het is dus verstandig om allereerst eens een bezoekje te brengen aan de website van kerstpakket.nl. Op deze website heb je de mogelijkheid om gewoon bestaande kerstpakketten te kopen. Dus ook als je toevallig deze tekst leest en helemaal niets zelf wilt samenstellen, dan ben je bij kerstpakket nog steeds aan het juiste adres. Het gaat nu echter om het zelf samenstellen van kerstpakketten en daarvoor kun je dus prima bij deze website terecht. Als je bijvoorbeeld een prestatie hebt geleverd als bedrijf zijnde, dan kun je dat prima vieren aan de hand van een zelf samengesteld kerstpakket. Ook als er een jubileum is, dan zijn de kerstpakketten die je zelf hebt samengesteld natuurlijk een uitkomst. Je kunt dan in ieder geval artikelen toevoegen die van toepassing zijn op die evenementen die gevierd worden. Het is dan ook minder belangrijk of het artikel zelf al dan niet in de smaak valt, wat vooral belangrijk is, dat is het feit dat de prestatie of het jubileum wordt benadrukt. Als je zelf kerstpakketten gaat samenstellen, dan gebeurt dat altijd aan de hand van je eigen wensen en je budget. Je kunt dus van te voren aangeven hoeveel je te besteden hebt en je kunt ook direct zeggen wat het thema moet zijn. Verder is het goed om te weten dat zelf samengestelde kerstpakketten niet per se duurder hoeven te zijn. Dus om de prijs hoef je het niet te laten. Zelf samengestelde kerstpakketten zijn dus niet duurder, maar wel een stuk persoonlijker en ook direct persoonlijk voor iedereen op het kantoor.

De voordelen van het op maat samenstellen van kerstpakketten

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd of je nu wel of niet zelf de kerstpakketten moet samenstellen. Om je twijfels weg te nemen volgen hier onder alle voordelen op een rijtje. Zo kun je in ieder geval in één oogopslag zien of het wel of niet handig is om zelf kerstpakketten samen te stellen.

  • Op maat gemaakt
  • Persoonlijk en origineel
  • Voor elke doelgroep
  • Passend binnen elk budget
  • Te bestellen vanaf 50 gelijke pakketten
  • Uiterlijke besteldatum 13 november
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn