Een online werkplek werkt gemakkelijk

spiritcloud - Online werkplekEr zijn heel veel verschillende redenen te bedenken waarom bedrijven voor een online werkplek kiezen. Denkt u hier ook over na, maar weet u nog niet precies wat de voordelen nou echt zijn van werken in the cloud? Dan sommen we deze graag even voor u op, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Met een online werkplek:

  • Kunnen u en uw medewerkers overal en altijd bij de bestanden en gegevens en kan er ook tegelijk gewerkt worden in bijvoorbeeld hetzelfde document
  • Hoeft u bij een brand of een ongeluk op kantoor niet meer bang te zijn om waardevolle gegevens te verliezen
  • Organiseert u alles heel gemakkelijk en bespaart u veel tijd
  • Kunt u uw eigen bedrijfssoftware meenemen en deze laten implementeren in de nieuwe online werkplek
  • Gaat het uitvoeren van updates en ICT onderhoud een stuk makkelijker

En zo zijn er nog wel meer pluspunten op te noemen van een online werkplek. Klinkt dit u ook als muziek in de oren en kijkt u er naar uit dat alles in uw bedrijf in the cloud geregeld is? Maar weet u zelf niet precies hoe u dit uit moet voeren en bij welke aanbieder u dan het beste aan kunt kloppen? Dan raden wij u zeker aan om even een bezoekje te brengen aan de site spiritcloud.nl. Daar vindt u niet alleen meer info over dit onderwerp, maar krijgt u ook de mogelijkheid om gelijk een pakket voor een eigen online werkplek te bestellen, waar u gelijk mee aan de slag kunt. Voorts staat de firma Spirit Cloud voor u klaar om de overgang te organiseren. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw huidige bedrijfssoftware gewoon meegenomen kan worden naar uw nieuwe online werkplek. Ook zorgen wij dat alles gestroomlijnd gaat en dat u uw werkzaamheden niet hoeft te onderbreken voor de overstap. En het is natuurlijk wel zo prettig om te weten dat dat niet hoeft. Veel bedrijven denken nog wel eens dat dit een probleem zal worden, dat de servers er een tijdje uit zullen liggen en dat er dan niet gewerkt kan worden. Als u de overgang naar een professionele online werkplek voor ons laat regelen, dan weet u zeker dat u geen kostbare werktijd hoeft te missen. Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen! Ten eerste is het overgaan naar een online werkplek een heel goed idee. Dit hebben wij hierboven ook al aangestipt. Ten tweede is uw keuze voor Spirit Cloud de enige juiste, omdat wij ontzettend veel ervaring hebben en u als geen ander kunnen helpen.

Wij bewijzen dat een online werkplek niet duur hoeft te zijn

Een ander veel gehoord bezwaar dat ondernemingen hebben om over te stappen op een online werkplek wordt gevormd door de kosten die hier bij kunnen komen kijken. Veel mensen denken dat ze heel erg diep in de buidel moeten tasten voor een online werkplek en daar zijn ze niet toe bereid. Dit betekent dat ze de investering maar aan hun neus voorbij laten gaan, met als gevolg dat men achter gaat lopen bij de rest. Ook missen ze een belangrijke kans om efficiënter te gaan werken. Dit op zich zou al een goede reden moeten zijn om wel over te gaan naar werken in the cloud… En als u nou ook nog eens zou kunnen profiteren van een zeer voordelig pakket voor een online werkplek? Dan zou de stap toch al helemaal gemakkelijk te maken zijn? Wij bewijzen dat het kan! Want bij Spirit Cloud hanteren we altijd lage tarieven. Op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee, maar kunt u toch met de tijd mee gaan en uw bedrijf naar een hoger plan tillen middels een online werkplek. Bij ons kunt u al een pakket krijgen voor maar 59 euro per maand! En zeg nou zelf, dat is toch geen geld? En ook onze helpdesk kost u helemaal niets! Van 8 uur in de morgen tot 5 uur in de middag kunt u geheel gratis gebruik maken van onze professionele helpdesk. Dus als u vragen hebt, als u ergens niet helemaal uitkomt zelf, dan kunt u gemakkelijk contact met onze vriendelijke en deskundige medewerkers opnemen, die u direct uit de brand kunnen helpen zodat u uw werkzaamheden weer kunt hervatten. Ook dat is allemaal bij de aantrekkelijke prijs van onze online werkplek inbegrepen.

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Een switch maken in uw bedrijf is vaak niet een gemakkelijke zet. U wilt hier wel even goed over nadenken en eventueel even ruggespraak hebben met enkele andere medewerkers. U kunt ons in ieder geval te allen tijde benaderen om uw vragen te stellen. Wij denken graag met u mee en zoeken altijd naar een passende online werkplek voor uw firma. Wij hebben hier veel ervaring mee en daarom kunt u uitstekend een beroep op ons doen hiervoor. Ook op onze website spiritcloud.nl staan antwoorden op veelgestelde vragen van klanten, dus ook daar krijgt u al veel informatie. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor Spirit Cloud te kiezen! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als nieuwe klant.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn