Ben je op zoek naar sneakers in Venlo? 

Sneakers, het zijn veelzijdige schoenen die je bij veel gelegenheden kunt dragen. Ze passen onder vrijwel elke outfit en lopen daarnaast ook nog eens ontzettend lekker. Sneakers kun je dragen als alledaagse schoenen, maar ook om te sporten. Maar waar vind je dan sneakers in Venlo? Sneakers in Venlo koop je bij Geven schoenenmode. Zij hebben een groot aanbod aan betaalbare sneakers van verschillende merken. 

Sneakers in Venlo kopen bij Geven schoenenmode 

Zelf ben ik een ontzettend grote fan van sneakers. Ik heb er wellicht wel zeventig paar van in mijn kast staan. Ik heb zelfs meer schoenen dan de meeste vrouwen die ik ken. Ik vind sneakers gewoon ontzettend makkelijke schoenen. Ik kan ze onder vrijwel elke outfit aantrekken en ik kan er gemakkelijk de hele dag op lopen. Ik heb talloze sneakers in verschillende kleuren en van verschillende merken. Mijn liefde voor sneakers begon al op een vrij jonge leeftijd. Toen ik nog op de middelbare school zat, kreeg ik mijn eerste paar sneakers voor mijn verjaardag. Ik was gelijk verliefd op het sportieve uiterlijk van de schoenen en ze liepen ook nog eens ontzettend lekker. Al die jaren later heb ik mijn eerste paar sneakers nog bewaard. Ze zijn volledig afgetrapt en ik ben niet meer in staat ze te dragen, maar ik heb nog altijd een erg fijne herinnering aan ze. Door de jaren heen ben ik steeds meer sneakers gaan verzamelen. Deze verzamel ik in eerste instantie om gewoon een grote collectie sneakers op te bouwen, maar ik moet ze uiteindelijk natuurlijk ook dragen. Ik ben daarom wel ontzettend zuinig op mijn sneakers. Nadat ik ze gedragen heb, maak ik ze ook altijd schoon en zet ik ze weer netjes terug in de kast. Ik let altijd goed op waar ik loop om mijn sneakers niet te beschadigen. Onlangs ben ik verhuisd naar Venlo. Voor mijn werk ben ik helemaal naar Limburg verhuisd. Ik kende daar nog niet veel mensen en ik wist er ook niets te vinden. Nadat ik verhuisd was, ging ik als eerst ook op zoek naar een winkel waar ik sneakers in Venlo kopen kon. Ik ben toen uitgekomen bij Geven schoenenmode. Geven schoenenmode verkoopt verschillende merken sneakers in Venlo: 

  • Angie 
  • Kanna 
  • Kennel & Schmenger 
  • Ugg collection 
  • Zinda 
  • Magnanni 
  • Floris van Bommel 

Je kunt bij Geven schoenmode dus terecht voor verschillende merken sneakers in Venlo. De winkel bevindt zich aan de Gasthuisstraat in Venlo. De winkel is vrij groot en erg netjes ingericht. Geven schoenenmode heeft een ontzettend groot aanbod aan sneakers in Venlo, dus toen ik voor het eerst de winkel instapte, voelde ik me er gelijk thuis. Ik kom dan ook bijna tweewekelijks wel bij Geven schoenenmode. Ik koop er graag nieuwe sneakers om mijn collectie mee uit te breiden. 

Nieuwe sneakers koop je bij Geven schoenenmode 

Als jij ook op zoek bent naar sneakers in Venlo, ga dan langs bij Geven schoenenmode. Bekijk het volledige assortiment via gevenschoenen.nl of kom gewoon langs in de winkel aan de Gasthuisstraat in Venlo. Ze hebben een ontzettend groot aanbod aan verschillende merken sneakers. Wat je smaak dus ook is, er zit vast ook een perfect paar sneakers voor jou tussen. Daarnaast zijn de sneakers bij Geven schoenenmode ook nog eens erg betaalbaar en van goede kwaliteit. Het winkelpersoneel is ook ontzettend klantvriendelijk. Ze kunnen je dan ook perfect helpen bij het vinden van het perfecte paar sneakers voor jou. Kijk op gevenschoenen.nl voor meer informatie of neem contact op. Misschien heb jij binnenkort dan ook zo’n uitgebreide collectie sneakers als ik. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn