Zoekt u plastic pallets?

Zoekt u plastic pallets? Dan bent u bij QPall aan het goede adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in plastic pallets. Het is een logische keuze om uw plastic pallets te vervangen door houten pallets, op basis van duurzame, kostenefficiënt en milieutechnische overwegingen. U kunt kiezen voor Q-PALL wanneer u behoefte heeft aan een innovatieve fabrikant met een eigen gedachtegoed. 

Het is een bedrijf dat door het beheersen van de hele keten, als geen ander de technische en logistieke condities kan aanbieden die binnen een ondernemingen kunnen bijdragen aan de optimale bedrijfsvoering. 

Plastic pallets

De plastic pallets zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en uitvoeringen, dit maakt dat de keuze voor plastic pallets dan ook het meest logisch is. Deze keuze kan komen omdat u duurzame, kostenefficiënte en milieutechnische overwegingen heeft. Q-PALL beheert zelf de hele keten van productie, distributie en verkoop van de plastic pallets. Dit zorgt dat het bedrijf technische en logistieke condities kan bieden die binnen uw bedrijf bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering.

Het assortiment van de plastic pallets biedt veel keuze, namelijk 150 verschillende producten. Het bedrijf heeft dus een ruime keuze wat het lastig kan maken om het juiste product te vinden, u kunt altijd beroep doen op de uitgebreide kennis en ervaring van de specialisten binnen het bedrijf. Naast het standaard aanbod van de plastic pallets biedt het bedrijf ook op maat gemaakte plastic pallets. Deze plastic pallets ontwikkeld het bedrijf samen met de klanten. Het kiezen voor de plastic pallets biedt een aantal voordelen:

  • Kostenbesparend: het kan meer geld kosten om hetzelfde aantal plastic pallets als houten pallets aan te schaffen voor het bedrijf. Echter is plastic duurzamer en gaat het langer mee, u zou op de lange termijn kosten gaan besparen.
  • Minder CO2-uitstoot: de plastic pallets zijn lichter en er passen dus meer goederen in het vervoer voor dezelfde kosten, er is dus geen extra transport nodig.
  • Duurzame keuze: de plastic pallets worden duurzaam geproduceerd en ook volledig gerecyled. De pallets zijn stevig en hebben een extra lange levensduur en door de samenstelling zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden.
  • Voorkom risico’s: in tegenstelling tot de houten pallets hoeven de plastic pallets niet behandeld te worden.

De plastic pallets zijn direct bij een van de dealers te koop en door de grote voorraad kan het bedrijf snel leveren. 

Het bedrijf

Q-PALL werkt op basis van the orange values, dit zijn:

  • Verminder CO2: door matrijzen in plaats van de pallets te verplaatsen kan de CO2-uitstoot en de kosten van transport worden verlaagd. 
  • Reduceer kosten: het is belangrijk om te besparen, optimaliseren en reduceren. 
  • Hergebruik plastic: het is belangrijk om zo veel mogelijk plastic te hergebruiken. Zo maakt het bedrijf vandaag de dag 98% van de pallets van gerecycled materiaal.

Q-PALL is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf wat zich richt op de kwalitatief en hoogwaardige plastic pallets. Hierbij streeft het bedrijf naar flexibiliteit en een groot netwerk van dealers, met oog voor het milieu. Binnen het bedrijf is innovatie een belangrijke kernwaarde. Zo blijft het bedrijf investeren in de nieuwste ontwikkelingen en vooruitstrevende werkwijzen, met oog op de wereld in de toekomst.

https://qpall-kunststof-pallets.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn