Zoekt u een goede vrouwelijke voice over?

Wanneer u op zoek bent naar een goede vrouwelijke voice over dan wil ik u Marieke Frankema van harte aanraden. Wij hebben het voorrecht gehad om een paar keer met deze vakvrouw te werken en dat is ons heel erg goed bevallen. Ten eerste is het zo dat Marieke een heel goede vrouwelijke voice over is. Zij heeft namelijk een heel mooie stem waar veel mensen graag naar luisteren. Dat is heel belangrijk wanneer u bijvoorbeeld een reclame wilt laten inspreken door deze vrouwelijke voice over. U zult merken dat men meteen rustig wordt wanneer u haar als vrouwelijke voice over uw tekst laat inspreken. Wij hebben met haar ook een commercial opgenomen en deze is heel erg goed gelukt. Het was voor ons erg moeilijk om een goede vrouwelijke voice over te vinden en vandaar dat wij het een goed idee vonden om hier even wat meer te vertellen over de mogelijkheden om een vrouwelijke voice over in te schakelen. Marieke is de moeite meer dan waard en bovendien vraagt zij nooit hoge prijzen voor haar diensten. U zult merken dat u bij haar altijd een hoog resultaat kunt krijgen. Veel mensen die haar iets wilden laten inspreken, zijn uitermate tevreden over haar prestaties. Marieke werkt namelijk snel en altijd professioneel. Ze heeft maar heel weinig aanwijzingen nodig om een wereldprestatie neer te zetten. Mocht u daarom graag een heel goede vrouwelijke voice over willen inhuren, dan kan ik u Marieke Frankema van harte aanraden. U zult merken dat het heel fijn werken is met deze vrouw. Zij weet namelijk precies hoe zij iets moet inspreken waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat u krijgt waar u naar op zoek was. Wij hebben nu meerdere keren met haar gewerkt en dat is ons heel erg goed bevallen. Wilt u meer over deze vakvrouw lezen? Surf dan een keer naar de site MariekeFrankema.nl. Hier kunt u meer te weten komen over dit natuurtalent en u kunt hier ook haar contactgegevens vinden. Wanneer u even een belletje pleegt, kunt u meteen horen hoe Marieke in het echt klinkt.

Marieke Frankema is een heel goede vrouwelijke voice over

Wij wilden voor onze commercial graag een heel goed en vooral warme vrouwelijke voice over inhuren. Vandaar dat wij uiteindelijk bij Marieke terecht zijn weten te komen. Toen wij eenmaal een voorbeeld hadden geluisterd van haar werk, wisten wij dat wij haar wilden hebben. Haar stem is namelijk uitermate prettig om naar te luisteren. Je hoort ook meteen dat zij heel veel ervaring heeft als vrouwelijke voice over en dat was precies wat wij zochten. Wij hebben haar even een mailtje gestuurd en wij kregen binnen tien minuten antwoord. Ook dat hebben wij heel erg gewaardeerd. Het is namelijk zo wij snelle communicatie altijd enorm waarderen. Mocht u daarom graag met deze vrouwelijke voice over willen werken, dan raad ik u aan om snel even contact met deze vakvrouw te leggen. U zult merken dat zij heel veel in huis heeft en dat u altijd geld van uw budget zult overhouden wanneer u haar inschakelt.

Wij zijn zeer tevreden met onze commercial

Omdat wij zo tevreden waren over Marieke leek het ons een goed idee om een recensie over haar te schrijven. Kortom:

  • Marieke is een zeer professionele voice over
  • Wij hebben een prachtige commercial mogen ontvangen dankzij Marieke
  • U kunt voorbeelden van Marieke haar werk op haar site vinden

Kijk voor meer informatie even op MariekeFrankema.nl. Hier kunt u ook haar contactgegevens vinden voor wanneer u haar persoonlijk wilt spreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn