Wilt u lasersnijden?

Wilt u lasersnijden? Dan bent u bij ter hoek aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in lasersnijden en heeft 25 jaar ervaring in de wereld van precisiecomponenten. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het gebied van vonkerosie. Vanaf begin af aan is er ingezet op innovatie en extreme nauwkeurigheid. Voor het bedrijf zit hier de uitdaging: het blijven ontwikkelen om steeds meer geavanceerde oplossingen te bieden.

Ter Hoek gelooft in investeren in techniek en in kennis, maar vooral in talent. Het bedrijf biedt door middel van het geavanceerde machinepark en passie van het team de oplossing om u in staat te stellen om te blijven innoveren. Het bedrijf vraagt door en gaat alleen voor de perfecte oplossing, hoe hoog de lat dan ook ligt.

Lasersnijden

U kunt bij het bedrijf terecht voor lasersnijden. Het bedrijf bezit een Laser MicroJet, dit is een revolutionair systeem van lasersnijden om met een zeer grote precisie materialen te kunnen bewerken. 

Tijdens een Laser MicroJet lasersnijden wordt de laserstraal gevangen in een waterstraal. Dit zorgt ervoor dat een zuil van laserenergie ontstaat. Bij het traditioneel lasersnijden is er alleen een plat vak mogelijk. Het nieuwe lasersnijden biedt de mogelijkheid om driedimensionale objecten te snijden. Er worden haakse snijvlakken gemaakt met een laserdiameter vanaf 30 micron. De revolutionaire technologie zorgt ervoor dat de meeste materialen bewerkt kunnen worden. Materialen die tijdens het lasersnijden gebruik kunnen worden zijn: 

  • Geleidende metalen
  • Halfgeleiders
  • Keramiek
  • Isolatoren, bijvoorbeeld diamant
  • Kunststof
  • Composietmateriaal

Het lasersnijden wordt gedaan met een standaard in materialen tot een dikte van vijf millimeter. Er kunnen ook dikkere materialen met het lasersnijden bewerkt worden, daarvoor moet u contact opnemen met het bedrijf.

Het bedrijf

Het bedrijf wil graag voorlopen door steeds een stapje extra te doen. Vanuit deze filosofie produceert het bedrijf precisiecomponenten voor de hightech maakindustrie. Het bedrijf ondersteunt de klant bij de ontwikkeling van een hoogwaardige maatwerkoplossing. Deze wordt vervolgens met nauwkeurigheid seriematig geproduceerd. Deze combinatie van innovatief maatwerk met herhaalde precisie is de passie van het bedrijf. Het bedrijf bewerkt materialen op drie manieren:

  • 3D vormen
  • Lasersnijden en contouren
  • Microboren

Daarnaast is het mogelijk om elk soort materiaal nauwkeurig te kunnen bewerken. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen: geleiders, halfgeleiders en isolatoren. 

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor bijvoorbeeld lasersnijden of microboren, is praktijk ervaring onmisbaar. De mogelijkheden van vonkerosie en lasersnijden op microniveau zijn eindeloos en de technologische ontwikkelingen volgen elkaar hoog op. Ter Hoek kent het vakgebied en probeert hierin toonaangevend te zijn. Het bedrijf blijft investeren in de kennis en techniek omdat de klant bepaalt hoe hoog deze lat ligt. 

Heeft u een concrete vraag over de mogelijkheden, het lasersnijden of andere soorten bewerkingen? Dan kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. Het is ook mogelijk om samen met het bedrijf in gesprek te gaan om te kijken hoe processen en stap verder gebracht kunnen worden. Neem dus gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie en alle mogelijkheden die het bedrijf u te bieden heeft. U kunt contact opnemen door middel van een email of het bedrijf gewoon te bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn