Wilt u graag uw oude auto verkopen?

Wanneer u uw auto heeft laten keuren en u heeft te horen gekregen dat het eigenlijk niet meer de moeite waard is om geld in uw wagen te steken, dan kunt overwegen of het iets voor u is om uw oude auto verkopen te gaan. Het is namelijk zo dat hoe langer u uw afgekeurde wagen in bezit houdt, hoe meer geld u dit zal gaan kosten. U moet immers nog steeds betalen voor de verzekering en ook moet u wegenbelasting betalen. U kunt in dat geval beter uw oude auto verkopen. Hoe kunt u dit het beste doen? Daar willen wij u graag wat meer tekst en uitleg over geven. Wij kunnen u namelijk heel goed helpen om uw oude auto verkopen te kunnen. Wij zijn een bedrijf dat al sinds jaar en dag handelt in oude wagens. Wij werken heel veel met mensen die een wagen willen verkopen en wij willen u dan ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. U zult zien dat wij veel voor u kunnen betekenen en wij nodigen u dan ook uit om snel een keer naar Inkoopschadeauto.nl te komen kijken. Hier kunt u aangeven welke auto u graag bij ons zou willen aanbieden. U kunt op deze wijze uw oude auto verkopen zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. U zet met deze actie de tering naar de nering want u bent niet alleen van een hoop kosten af, maar u zorgt er ook voor dat u geld krijgt voor uw oude wagen. Dit geld kunt u gebruiken wanneer u een nieuwe wagen gaat aanschaffen. Wij hopen dan ook dat u snel een keer op onze site wilt komen kijken. Wij leggen u hier namelijk in detail uit hoe wij doorgaans te werk gaan. Wij willen u graag vragen om daarom snel een keer naar Inkoopschadeauto.nl te komen surfen.

Uw oude auto verkopen en meteen cash ontvangen?

Wanneer u bij ons uw oude auto verkopen komt, kunt u van ons meteen geld ontvangen. De hoogte van het bedrag is uiteraard afhankelijk van de waarde van uw wagen op het moment dat u deze aan ons aanbiedt. Mocht uw wagen volkomen in de prak liggen, dan kunnen wij u altijd nog de waarde van het ijzer uitbetalen. Het komt dus bijna nooit voor dat wij een auto weigeren omdat deze echt niets meer waard is. Dit is altijd goed om te weten wanneer u graag bij ons uw oude auto verkopen wilt. Wij hopen dan ook dat u snel een keer naar Inkoopschadeauto.nl wilt komen kijken. Wij leggen u hier uit hoe wij te werk gaan. U kunt uw wagen bij ons komen brengen, maar wij kunnen deze ook bij u komen ophalen. Wanneer u bij ons uw oude auto verkopen komt, dan krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs waarmee u kunt laten zien dat u niet meer eigenaar van uw wagen bent en dat u dus ook geen wegenbelasting en andere vaste lasten meer hoeft te betalen voor deze wagen. Eenvoudiger kunnen wij het niet voor u maken. Kijk daarom snel even op Inkoopschadeauto.nl voor meer informatie over onze diensten.

Wij weigeren bijna nooit een auto

Wij weten altijd wel raad met wagens die bij ons worden aangeboden. Wij weigeren dan ook bijna nooit een auto. Wij willen u daarom uitnodigen om:

  • naar Inkoopschadeauto.nl te komen surfen
  • te melden welke auto u bij ons zou willen aanleveren
  • een afspraak met ons te maken om de overdracht te laten plaatsvinden

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn