Wilt u graag glijmiddel online kopen?

U gaat misschien liever niet naar de supermarkt, de drogisterij of erger nog, naar een seksshop waar u glijmiddel, condooms en misschien wel speeltjes kunt kopen. U krijgt wellicht al rode oortjes bij het idee. Wellicht wilt u glijmiddel online bestellen. Doorgaans kan dat op een uiterst discrete wijze waarbij de bezorger niet eens zal weten wat er zich in de verpakking bevindt. Bij ons kunt u bijvoorbeeld glijmiddel online vinden, in groten getale van een keur aan merken en in alle soorten en maten. U gaat er beslist geen spijt van krijgen dat u glijmiddel online bestelt bij dokterlifestyle.com. Naast glijmiddel staat online de verkoop van condooms centraal. Het komt regelmatig voor dat klanten ze tegelijkertijd bestellen omdat het gebruik van condooms de seks niet altijd bevordert. Wel bestaan er condooms met glijmiddel maar toch kan een beetje extra van dat spul meestal geen kwaad. Bij de penetratie kunnen mannen en vrouwen namelijk last krijgen zonder het gebruik van deze gelei, ook zonder het gebruik van een rubbertje. Dat komt omdat de vrouw bijvoorbeeld niet opgewonden genoeg is geraakt, door onkunde van beide partijen veroorzaakt door onervarenheid of onzekerheid en in het kleinste geval wordt het wellicht door de bouw van diens lichaam veroorzaakt. In onze ogen is er altijd wel een oplossing te vinden en dat is door glijmiddel online te bestellen via onze webwinkel. Klinkt u dat nu ook als muziek in de oren? Dan moet u echt eens bij ons rondkijken. Het zal u weldra trouwens opvallen dat u glijmiddel online kunt vinden in allerlei soorten en maten. Met geurtjes, smaakjes en zowel op waterbasis als op siliconenbasis.

U vindt glijmiddel online via onze website

Mocht u glijmiddel online uit willen zoeken via onze website dan kunt u het type direct aanvinken. Kies bijvoorbeeld voor de stimulerende variant. Het zal het genot tijdens de seks niet alleen maar verhogen dankzij de prettige penetratie want het geeft ook een warm sensueel gevoel af aan de geslachtsdelen.

  • Durex is een bekend merk op dit gebied en biedt diverse flesjes aan, elk met zijn eigen uitwerking. Maar ook Level Energy is een populair merk.
  • Lees de recensies en de uitleg van de diverse producten binnen deze variant gerust even door en keer eventueel terug naar het vorige menu als u toch liever een ander type glijmiddel online wilt bestellen.
  • Hebt u uiteindelijk een keuze kunnen maken? dan kan het glijmiddel online bestellen beginnen. Eigenlijk verschilt dat nauwelijks van het bestellen van andere online producten: geef aan wat u wilt, hoeveel en vul uw gegevens in. Dan hoeft u enkel nog te betalen.

Reken er maar op dat we de volgende werkdag het pakketje al bij u thuis laten bezorgen. Uiteraard geschiet de betaling geheel veilig en zal ook het pakketje geheel discreet bij u worden afgeleverd. Geniet vervolgens van een stomende pot seks dankzij het glijmiddel die online door u en uw partner was besteld.

Het verhoogt het genot, gemak en plezier tijdens de seks intens

Naast het gebruik van deze vloeistof willen we u er ook op wijzen dat u bij ons allerlei condooms voor divers gebruik kunt bestellen. Zeker als u geen vaste partner hebt of pas onlangs een relatie hebt gekregen is het natuurlijk verstandig om naast de pil ook een condoom te gebruiken. Wij leveren ze in diverse maten en specifiek voor orale, anale of vaginale seks. Koop ze direct tijdens het maken van uw online bestelling want daarmee bespaart u flink op het totale bedrag. U hoeft immers niet tweemaal de verzendkosten te betalen!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn