Wilt u adverteren op amazon?

Wilt u adverteren op Amazon? Dan bent u bij Afdeling Online aan het goede adres. Afdeling Online is een online marketing bureau dat klanten helpt om sterker te worden in Digitale marketing. Het bedrijf neemt werk uit handen, levert de juiste digitale marketeers om te helpen met uw opdracht maar doet ook aan coachen en opleidingen. Het team bestaat uit specialisten die ervoor zorgen dat digitale marketing de motor is om ambities te realiseren. Het bedrijf vindt het belangrijk om kennis en ervaring te delen en over te dragen. Zo bouwt het bedrijf mee aan een digitale toekomst met een direct resultaat. 

Adverteren op Amazon

Via Afdeling Online krijgt u tips en hulp bij het adverteren op Amazon. Amazon is een van de grootste e-commerce platforms over de wereld en is sinds kort ook beschikbaar in Nederland. Sinds maart 2020 is het mogelijk om producten via deze marketplace te verkopen. Wanneer u aan de slag wilt met adverteren op Amazon komt hier veel bij kijken. Het bedrijf helpt u om het adverteren op Amazon voor elkaar te krijgen. Denk hierbij aan activiteiten zoals:

  • Inrichten Amazon-account
  • Opzetten van affiliate diensten
  • Adverteren op Amazone
  • Optimaliseren van advertenties

Amazon heeft op jaar basis 85 miljoen unieke website bezoekers. Adverteren op Amazon zorgt ervoor dat u elke dag miljoenen potentiële klanten kunt bereiken. Daarnaast maakt adverteren op Amazon het mogelijk om producten door heel Europa te verkopen vanuit één account. Amazon is een bedrijf wat gericht is op de consument, waar een webshop eigenaar sterk van profiteert. Echter is Amazon een complex platform wat adverteren op Amazon een lastige bezigheid kan worden. Het bedrijf kan u ondersteuning bieden wanneer u wilt adverteren op Amazon.

Het bedrijf

Naast dat Afdeling Online u helpt met adverteren op Amazon, kunt u ook bij het bedrijf terecht voor andere online marketing. Marketing is een vak met veel disciplines en continu veel nieuwe en spannende ontwikkelingen. Het bedrijf helpt klanten met het vinden van de juiste weg op het gebied van marketing, er is namelijk genoeg keuze maar wat past nou het beste bij uw bedrijf?

Het bedrijf helpt u om de introductie te maken naar collega marketeer. Het gaat hierbij om de online marketing afdeling, die ingezet kan worden voor online strategieën en diverse uitvoeringen. Het bedrijf gelooft erin dat mensen elkaar slimmer kunnen maken door kennis, resultaat en plezier te delen. 

Het bedrijf werkt voor de commerciële en culturele sector en heeft als missie het beste uit deze twee werelden te halen. In de profit sector gaat het vaak om grote budgetten met geavanceerde campagnes, maar in de non-profit sector is er vaak te weinig tijd, geld en kennis van online marketing. De culturele organisaties hebben vaak goede en inspirerende content waar grotere bedrijven nog van kunnen leren. 

Het samenwerken met een online marketing bureau kan voor u een aantal voordelen hebben. Zo kent het bedrijf deze wereld heel goed en deelt het deze trends zodat u de concurrent voor kunt blijven. Ook helpt het bedrijf u vooruit met problemen en deelt het kennis door middel van workshops met de klanten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn