Wij zijn de topper onder de BRL 6010 gecertificeerde bedrijven

Bent u al een tijdje op zoek naar BRL 6010 gecertificeerde bedrijven? Stop dan nu met zoeken en kijk eens op onze website: aqgroup.nl. We zijn gespecialiseerd in het renoveren van water- en luchtinstallaties bij fabrieken, instellingen, scholen, laboratoria en kantoren. We mogen gerust stellen dat we van alle BRL 6010 gecertificeerde bedrijven een van de beste, zo niet de beste zijn. Keer op keer bewijzen onze medewerker dat we de kennis in pacht hebben om u te voorzien van een persoonlijke aanpak. Geen enkel pand is immers hetzelfde. Het onderhoud vraagt daarom om maatwerk en dat is wat u van ons mag verwachten. Wat bedoelen wij eigenlijk als we spreken over BRL 6010 gecertificeerde bedrijven? Wat is precies dit certificaat? U bent waarschijnlijk wel bekend met de Legionellabacterie. Deze bacterie kan zorgen voor zeer gevaarlijke en zelfs dodelijke aandoeningen waaronder de Veteranenziekte. Zo genoemd omdat het in bejaardentehuizen voorkomt. Het vermenigvuldigt zich snel in stilstaand water en kan in het drinkwater terecht komen. BRL 6010 gecertificeerde bedrijven zijn bedrijven die een legionellabeheersplan voor u kunnen opstellen. Wij kunnen dat plan dan ook in no time voor u opstellen en implementeren binnen uw bedrijf. Want wij werken zeker niet enkel theoretisch. We hebben eigen gepatenteerde legionellafilters die voldoen aan de hoogste eisen.

U hoeft niet langer te zoeken naar BRL 6010 gecertificeerde bedrijven

Dankzij onze steun hoeft u aldus niet meer op zoek naar BRL 6010 gecertificeerde bedrijven en kunt u rekenen op een goed plan waarmee u de dreiging op een uitbraak van Legionella tot het minimum kunt beperken. Wat kenmerkt een goed plan? De volgende punten komen steevast aan de orde:

  • een tekening en of beschrijving van uw waterinstallatie,
  • de gegevens van de leidingen en de toestellen,
  • de uitkomsten van de risicoanalyse die door ons is opgesteld,
  • een plan voor bemonstering zodat u zo nu en dan het water kunt testen,
  • beheersmaatregelen en instructie,
  • en eventuele maatregelen die genomen moeten worden bij een normoverschrijding.

Dit zijn slechts de belangrijkste punten. In totaal komen er nog meerdere zaken aan de orde. BRL 6010 gecertificeerde bedrijven zoals de onze zijn vakbekwaam en moeten aan vele vereisten voldoen. Denk aan een geheimhoudingsplicht, zorgen voor het klachtenmanagement en ook het uitvoeren van een externe audit hoort bij de certificering. Wij zorgen er jaar in jaar uit voor dat we hieraan voldoen zodat u altijd op ons kunt rekenen als uw waterzuiveringsinstallatie aan onderhoud onderhevig is. We voeren de verplichte keuringen uit en kunnen reparaties uitvoeren. Dus kies ons uit tussen de BRL 6010 gecertificeerde bedrijven die er op de markt zijn, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen.

Voor al uw water- en luchtinstallaties bieden we een passende oplossing

U wilt de juiste Legionellamaatregelen nemen zodat er niets kan gebeuren op het werk of de instelling waar u verantwoordelijk voor bent. Maar dat hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen. We willen er graag zorg voor dragen dus geef dit werk uit handen en laat ons weten wat u precies wenst qua werkzaamheden. Zoek dus niet verder naar eventuele andere BRL 6010 gecertificeerde bedrijven, bij AQ Group mag u op de hoogste kwaliteit rekenen. Kijkt u eens op onze sociale media. Zo zijn we lid van Facebook, Twitter en Linked in. U vindt er het laatste nieuws zoals de nieuwste patenten of werkzaamheden waar wij bijzonder trots op zijn. Een offerte aanvragen doet u door te mailen of te bellen. Uiteraard bent u tevens van harte welkom op ons kantoor in Utrecht en in Zaventem.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn