Wij vonden deze hypotheekadviseur in Haarlem

Een aantal jaar geleden heb ik een vaste baan gekregen en dat betekende dat er voor mij op huizengebied een wereld aan nieuwe mogelijkheden beschikbaar kwam. Ik wilde namelijk al heel lang met mijn vriendin gaan samenwonen, maar omdat ik nog geen lening kon afsluiten, konden wij nooit een lening afsluiten waarmee we ook een mooi huis konden kopen. Nu ik een vaste baan had gekregen, veranderde dit en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat de mogelijkheden allemaal waren. Ik zag al heel snel door de bomen het bos niet meer en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een hypotheekadviseur in Haarlem te vinden. Ik wilde namelijk graag in deze stad gaan wonen en het leek mij daarom ook goed om hier een hypotheekadviseur in Haarlem te vinden. Ik ben daarom even op het web gaan zoeken en hier heb ik al heel snel een goede hypotheekadviseur in Haarlem weten te vinden. Dat was precies wat ik nodig had. Ik kwam terecht bij Rutte Financieel Advies. Deze hypotheekadviseur in Haarlem bood mij heel veel interessante mogelijkheden en daar wilde ik graag gebruik van maken. Ik had namelijk behoefte aan een heel goede hypotheek en ik had al snel in de gaten dat daar heel veel voor nodig was. Gelukkig wist deze hypotheekadviseur in Haarlem mij heel goed voor te lichten en ik kan dan ook zeggen dat ik zonder de hulp van deze hypotheekadviseur in Haarlem waarschijnlijk nooit zo’n goede hypotheek had kunnen afsluiten. Ik heb daarom ook nog geen seconde spijt van het feit dat ik met deze man in zee ben gegaan. Het kantoor van Rutte beschikt over een team van specialisten dat er alles aan doet om hun cliënten zo goed mogelijk te helpen en dat was voor mij heel erg fijn om te horen. Ik ben daarom ook zeer tevreden over de diensten die ik van deze hypotheekadviseur in Haarlem heb mogen ontvangen.

Dankzij deze hypotheekadviseur in Haarlem heb ik een goede hypotheek afgesloten

Toen ik voor de eerste keer naar deze hypotheekadviseur in Haarlem ging, wilde deze graag van mij weten waar ik naar op zoek was en wat mijn financiële bewegingsruimte was. Dat heb ik daarom allemaal met hem gedeeld en ik kan u zeggen dat dat voor mij al heel verhelderend werkte. Ik kreeg heel goede tips voor het afsluiten van een goede hypotheek en binnen de kortste keren had ik al een goede deal voor ogen. Dat dit zo snel zou kunnen gaan, had ik nooit verwacht en ik ben daarom blij dat ik met Rutte Financieel Advies in zee ben gegaan. De mensen die hier werken hebben heel erg veel verstand van zaken en het is daarom ook een aanrader om deze mensen in te schakelen wanneer u ook een hypotheek zou willen afsluiten. U zult merken dat men hier altijd de tijd neemt om naar uw wensen te luisteren. Dat is mij heel goed bevallen en ik zou daarom iedereen naar dit kantoor willen sturen als u ook graag een huis zou willen kopen.

Ik heb mijn eerste huis gekocht

Inmiddels heb ik alles geregeld en ik kan u zeggen dat ik binnenkort de sleutel krijg van mijn nieuwe woning. Dit alles dankzij Rutte Financieel Advies. Hier kreeg ik:

  • goede uitleg over de mogelijkheden
  • inzake in de verschillende soorten hypotheken
  • hulp om een heel goede hypotheek af te sluiten

Kijk voor meer informatie even op de site RuttefinancieelAdvies.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn