Wij kunnen u voorzien van een goede ssd vps

Wie er zeker van wil zijn dat de activiteit die u uitvoert op het internet en op de server van bijvoorbeeld uw bedrijf, niet zichtbaar wordt voor mensen voor wie dit niet bedoeld is, kan een keer komen kijken naar de mogelijkheden die Xitens.nl biedt om een ssd vps te leveren. Veel bedrijven maken reeds gebruik van onze ssd vps en dat is iets waar wij erg trots op zijn. Xitens.nl zorgt er graag voor dat wij u een state of the art pakket kunnen aanbieden wanneer het gaat over ssd vps en wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk precies alle technische details over onze mogelijkheden lezen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze pagina zouden mogen verwelkomen. Zoals u waarschijnlijk wel weet, staat de afkorting VPS voor Virtual Private Server. Bij Xitens.nl hebben wij gekozen voor Linux Virtualisatie omdat wij van mening zijn dat dit het beste is dat er momenteel te krijgen is. Daarnaast maken wij gebruik van KVM wat staat voor de woorden Kernel Based Virtual Machine. Wanneer u besluit om met Xitens.nl in zee te gaan, kiest u ervoor om gebruik te maken van onze volledige eigen enterprise SSD in raid 10. Deze is volledig met cache en wordt geleverd met een back up batterij. U kunt er dus helemaal zeker van zijn dat u in een veilige omgeving bent en dat u hier altijd gebruik van kunt blijven maken ongeacht de omstandigheden. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar Xitens.nl te komen kijken om meer te lezen over onze ssd vps. U zult zien dat onze ssd vps kan draaien op vele besturingssystemen, daarover zullen wij u later nog wat meer vertellen.

Wij bieden ssd vps en hebben een eigen Tier III datacenter

Wanneer u bij ons om hulp vraagt wanneer het gaat over de ssd vps dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij doen er namelijk graag alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en wij zullen u daarom ook een ssd vps leveren waar u mee uit de voeten kunt. Omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening en producten graag willen garanderen, maken wij gebruik van ons eigen datacenter. Dit uiterst geavanceerde Tier III datacenter is volledig gecertificeerd en bevindt zich in Dronten. Wij zijn er trots op dat het aan de ISO 9001 voorwaarden voldoet en het is daarom ook gecertificeerd. Wij hebben volledig beheer over de server door midden van SolusVM kunt u stoppen en beginnen wanneer u maar zou willen. Mocht u enthousiast zijn geworden over onze mogelijkheden op het gebied van ssd vps, dan nodigen wij u van harte uit om snel een keer naar Xitens.nl te komen kijken. Wij lichten u namelijk, wanneer u dat graag zou willen, graag persoonlijk voor over onze mogelijkheden en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken.

Vraag een gratis offerte aan

Wanneer u graag met ons zou willen werken en gebruik zou willen gaan maken van onze ssd vps, dan nodigen wij u uit om even naar onze site te komen surfen. Hier kunt u ook zien van welk besturingsprogramma u gebruik kunt maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Joomla hosting
  • WordPress hosting
  • Prestashop hosting

Mocht u momenteel nog vragen hebben over onze producten of diensten, dan hopen wij dat u zich snel een keer bij ons wilt komen melden via Xitens.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn