Wij kunnen u aan een goede warmtepomp helpen

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die graag zouden willen overstappen op een duurzame vorm van energie. Dat is een ontwikkeling die wij van harte toejuichen. Dat doen wij niet alleen omdat wij een bedrijf zijn dat u aan nieuwe vormen van energielevering kan helpen, maar ook omdat wij weten hoeveel voordeel u kunt hebben van het feit dat u investeert in duurzame energie. Het is namelijk niet alleen voor het milieu veel beter om gebruik te maken van duurzame energiebronnen, het is ook voor uw portemonnee een aanrader om bijvoorbeeld gebruik te komen maken van een pomp. U zult merken dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de mogelijkheden die een warmtepomp u kan bieden. Wij hebben voor ieder soort verbruik de juiste warmtepomp. Voordat wij nader ingaan op de specifieke details van de warmtepomp die wij u zouden kunnen leveren, willen wij graag eerst stilstaan bij enkele vragen die veel mensen hebben wanneer zij op zoek zijn naar informatie over de pomp. Ten eerste is dat de vraag of het installeren van een warmtepomp met zich meebrengt dat u ook andere radiatoren moet gaan aanbrengen? Het antwoord luidt dat dit niet hoeft. Wanneer u namelijk een warmtepomp aanschaft en door ons bedrijf laat installeren, dan kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw huidige radiatoren. U moet echter wel goed kijken welke warmtepomp het meest geschikt is voor het verbruik dat u gemiddeld heeft. Mocht u een gemiddeld verbruik hebben, dan heeft u genoeg aan onze standaard pomp. Deze heeft een vermogen van 190 liter. Mocht u echter een groot huis hebben en dit ook goed willen verwarmen, dan raden wij u aan om een groter boilervat aan te sluiten op uw installatie. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat uw woning of kantoor goed verwarmd wordt.

Een warmtepomp kunt u al binnen zes jaar terugverdienen

Veel mensen vinden het een grote stap om over te stappen op een warmtepomp. Wij kunnen ons dat goed voorstellen, want op het eerste oog lijkt een pomp duurder dan een standaard cv-installatie. Toch willen wij u er graag op wijzen dat wanneer u kijkt naar de periode waarin u uw warmtepomp kunt terugverdienen. Voor de reguliere warmtepomp geldt dat u uw investering van ongeveer vierduizend euro al in zes jaar kunt terugverdienen. Dat betekent dat u dus na zes jaar geen kosten meer hoeft te maken voor uw energie. Aangezien onze warmtepomp vele jaren mee kan gaan, betekent dat u binnen een heel korte tijd aanzienlijk veel geld kunt besparen terwijl u voortdurend kosten blijft maken wanneer u een cv-installatie aanschaft. Wij willen u daarom graag vragen om een keer contact met ons op te nemen zodat wij uw situatie kunnen beoordelen en u ook kunnen vertellen binnen welke tijd u uw installatie terug kunt verdienen. U zult zien dat u al heel snel baat heeft bij uw investering en het is ook om die reden dat de Nederlandse overheid de aanschaf van een dergelijke installatie van harte aanmoedigt. Mocht dus meer over de mogelijkheden willen weten, dan raden wij u van harte aan om snel even naar TheSunshineCompany.nl te komen surfen.

Werp ook eens een blik op onze zonnepanelen

Wanneer u graag optimaal gebruik wilt komen maken van duurzame energievormen, raden wij u aan om ook een blik te komen werpen op onze zonnepanelen. Hierdoor kunt u namelijk:

  • op natuurlijke wijze de energie opwekken voor uw pomp
  • veel geld besparen op uw energiekosten
  • bijdragen aan een duurzame wereld

Wij hopen u snel te mogen spreken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn