Wij kunnen met de grootste zorg uw pakketten samenstellen

flexwerf - Pakketten samenstellenKrijgt u met regelmaat grote bestellingen binnen en staat uw bedrijfspand soms nog weken daarna vol met dozen, omdat u de tijd en de ruimte niet heeft om ze zorgvuldig uit te kunnen pakken, te sorteren en weer opnieuw samen te stellen? Dan is het een goed idee om het pakketten samenstellen uit te besteden aan een professional, die hier goed mee uit de voeten kan. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar en u weet zeker dat de samenstelling op een verantwoorde en zorgvuldige wijze gebeurt. Als u naar een geschikte firma voor pakketten samenstellen zoekt, dan hoeft u nu niet verder te zoeken. U bent namelijk aangekomen op flexwerf.nl, de website van het bedrijf Flexwerf. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u deze klus uit handen te nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het uit- en inpakken van de dozen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. De pakketten samenstellen moet uiteraard goed gebeuren en daarom is het niet een klusje dat u even tussendoor in kunt plannen. Het is veel beter om ons hiervoor in te schakelen, omdat wij uw vracht binnen no time weg kunnen werken. Bovendien hebben wij onze focus op het pakketten samenstellen gericht, wat ook efficiënter is dan als u hier zelf ook nog mee aan de gang zou moeten. Kortom, bespaar uzelf een hoop tijd, gedoe en moeite en kies voor ons! Dat zal u beslist geen windeieren leggen!

Pakketten samenstellen is ons vak

Als u met Flexwerf in zee gaat voor pakketten samenstellen, dan maakt u een zeer verstandige keuze. U kiest dan namelijk voor een jong en dynamisch bedrijf, dat ingezet kan worden van 8 uur ’s morgens tot 22 uur in de avond. Het maakt ons dus niet uit wanneer uw vracht binnenkomt en gesorteerd moet zijn, want wij werken altijd. Wij beschikken over een groot en veerkrachtig team, met een passie voor pakketten samenstellen. Met veel energie gaan onze medewerkers voor u aan de slag en zij:

  • Zorgen dat uw pakket met de grootste zorg samengesteld wordt
  • Zetten alles op alles om dit snel te doen
  • Zijn jong en enthousiast, wat de snelheid ook nog eens ten goede komt.

Doordat Flexwerf ook met veelal scholieren werkt, zijn wij flexibel inzetbaar voor elke klus. En daar profiteert u van!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Het is een feit dat er ontzettend veel bedrijven zijn die denken dat het uitbesteden van pakketten samenstellen erg veel kosten met zich mee zal brengen. Gelukkig is dit lang niet altijd het geval. Als u voor ons kiest, dan zit u echt voor een dubbeltje op de eerste rang. Doordat onze werkkrachten erg jong zijn, kunnen de tarieven voor u laag blijven. En dat scheelt! Daarnaast werken wij snel en efficiënt, want pakketten samenstellen is ons vak. Op die manier weet u zeker dat de klus snel geklaard is en dus niet al te veel uren kost. Voorts is het zo at u veel duurder uit zou zijn als u alle dozen op uw eigen kantoor zou hebben staan en daar de pakketten samenstellen moest. Want dit haalt u uit uw focus, zelfs als u er even niet mee bezig bent. Daardoor kunt u uw werk minder goed doen, wat ook nadelig is voor uw financiële situatie. Bovendien kunt u dankzij ons sneller uw klanten hun pakket toesturen. En dat zorg voor klantenbinding. Kijk snel op flexwerf.nl en meld u aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn