Werkt u al met Windows 10?

Van een goede vriend van mij kon ik onlangs een goede computer overnemen. Ik heb voor mijn studie altijd een computer nodig waar ik goed op kan werken omdat ik heel veel verslagen moet maken en daarom wil ik dat ik met een goede computer kan werken. Ik heb toen gezien dat er op mijn ‘nieuwe’ computer, nog een oude versie van Windows zat. Daar werd ik niet vrolijk van want ik wilde graag met Windows 10 werken. Wij werken namelijk op school ook altijd met Windows 10 en daarom wilde ik graag hetzelfde programma thuis gebruiken. Het komt namelijk heel vaak voor dat wij een bestand op onze usb-stick hebben opgeslagen om op school te presenteren, maar dat men dan werkt met een ander programma dan Windows 10 en dan kun je het bestand weer niet openen. Dat kan heel vervelend zijn en daarom wilde ik graag ook thuis met Windows 10 werken. Ik ben daarom gaan kijken waar ik Windows 10 voor een goede prijs kon inslaan. Ik wilde niet een vermogen hoeven uitgeven, maar ik had ook geen zin om iets illegaals te downloaden. Ik weet namelijk bijna zeker dat dit niet goed is voor je computer. Vandaar dat ik goed op het web ben gaan kijken naar waar ik Windows 10 kon kopen. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van keysonline.nl kon gaan. Deze site werd mij door meerdere mensen aangeraden omdat je hier voor een heel goede prijs een Windows 10. Je kunt hier namelijk alleen de licentie kopen wat inhoudt dat je dus ook veel minder hoeft te betalen wanneer je via deze site een Windows 10 licentie koopt. Ik heb even gekeken naar het voordeel dat dit mij opleverde in vergelijking met wanneer ik het bij een andere winkel zou kopen en ik heb toen gezien dat ik minimaal honderd euro zou gaan besparen. Dat zijn voor een student enorme bedragen en daarom heb ik hier meteen een licentie van Windows 10 gekocht. Nog geen vijf minuten later had ik Windows 10 op mijn computer staan.

Windows 10 is het besturingsprogramma van de toekomst

Ik vond het heel fijn zaken doen met de mensen van deze site omdat zij er voor zorgen dat ik mijn Windows 10 licentie snel kreeg zodat ik mijn code meteen in de proefversie van Windows 10 kon invoeren. Ik werk nu al een tijd met Windows 10 Home en ik kan u zeggen dat dit heel erg goed bevalt. Dit programma is gemaakt door experts en het is tot in de details zeer verfijnd. Dat maakt dan ook dat ik hoop dat ik nog heel lang met dit programma kan blijven werken.

Wilt u ook iets via deze site kopen?

Mocht u ook iets via de genoemde site willen kopen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van onlinekeys.nl te gaan
  • Het ruime aanbod even te bekijken
  • Te bekijken hoeveel voordeel u via deze site kunt pakken

Ik kan u deze pagina van harte aanbevelen. U kunt hier eenvoudig meer dan honderd euro besparen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn