Werkt u al met office 365 zakelijk?

Ons bedrijf werkt met heel veel mensen aan eenzelfde projecten. Dat vraagt dat wij een goede werkplek aanbieden aan onze mensen. Dat wil niet zeggen dat wij hen van een goed bureau en een comfortabele stoel voorzien, maar dat wij hen de juiste digitale werkplek aanbieden om hen goed te kunnen laten werken. Vroeger mochten de mensen die voor ons werkten hun eigen digitale werkplek samenstellen, maar wij hebben gemerkt dat dit altijd tot problemen leidde. Het is namelijk zo dat wanneer mensen zelf hun programma’s mogen kiezen, je uiteindelijk altijd moet zorgen dat alles bij elkaar gebracht wordt in een bestand en dat leidde altijd tot problemen. Ik ben daarom gaan kijken hoe wij voor onze mensen een goed pakket aan programma’s konden aanbieden zonder dat wij hiervoor een tweede hypotheek moesten afsluiten. Wij hebben toen gezien dat wij het beste met officie 365 zakelijk konden gaan werken. Wij hadden namelijk op het internet heel veel verhalen gelezen van mensen die met office 365 zakelijk waren gaan werken en daar heel tevreden over waren. Wij hebben toen gekeken waar wij office 365 zakelijk konden vinden en wij hebben toen gezien dat er heel veel mogelijkheden waren om dit pakket in handen te krijgen. Wat ons echter ook opviel, was dat je bij iedere aanbieder weer een heel andere prijs moest betalen voor dit pakket. Dat was niet echt iets waar wij warm voor liepen en dus hebben wij gekeken waar wij een goede deal konden sluiten. Wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de site van desktoptowork.com konden gaan. Deze site biedt heel goede pakketten aan en ik heb gezien dat wij hier heel goed mee uit de voeten zouden kunnen. Bovendien liggen de rijzen hier ook nog eens heel laag en dus waren wij zeer content over het feit dat wij deze site gevonden hebben. Mocht u daarom ook graag met office 365 zakelijk willen gaan werken, dan kan ik u aanraden om dit via de site desktoptowork.com aan te schaffen. U kunt hier namelijk altijd een goede deal maken. 

Wij werken effici├źnter dankzij office 365 zakelijk 

Wij hebben gemerkt dat sinds al onze mensen met office 365 zakelijk werken, zij veel meer werk kunnen verrichten in een kortere tijd. Ook hebben wij geen problemen meer met het samenvoegen van de bestanden omdat iedereen nu met dezelfde programma’s werkt. Dat zorgt ervoor dat wij dus sneller opdrachten af kunnen krijgen en dat verhoogt onze productie. Wij zijn daarom zeer te spreken over office 365 zakelijk en hopen hier nog lang van te mogen blijven profiteren. 

Kijk ook even op de site

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van desktoptowork.com dan raad ik u aan om:

  • Even naar deze site te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Met een van de mensen van dit bedrijf te overleggen over hoe u uw bedrijf kunt optimaliseren 

Wij zijn blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan want wij kunnen nu beter werken zonder dat wij daar meer mensen voor hoefden aan te nemen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn