Website analyse

blink.reviews - Website analyseAf en toe een goede website analyse houden, is voor het succes van uw site van groot belang. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig natuurlijk een webpagina, dat spreekt eigenlijk gewoon voor zich. Maar u wilt dan natuurlijk ook graag dat mensen er gemakkelijk die informatie kunnen vinden die zij zoeken. U wilt dat zij een goed beeld krijgen van uw onderneming en dat uw producten of diensten aantrekkelijk overkomen. Natuurlijk kunt u zelf alles zo inrichten dat u het zelf logisch vindt, maar vinden bezoekers dat ook? En kunnen zij hun weg vinden op uw pagina? Met een website analyse komt u dit allemaal te weten en komt u erachter hoe u uw pagina’s beter in zou kunnen richten. Dat is niet alleen van belang voor de bezoeker die al op de site zit, het zorgt er ook via een omweg voor dat u een betere score krijgt in de zoekresultaten van Google. U zult hoger in de resultaten komen te staan en daardoor na een zoekopdracht nog meer kans hebben om gevonden te worden door potentiële klanten. Dat maakt het uitvoeren van een website analyse tot een zeer nuttige taak, het kan uw online succes sterk vergroten.

Website analyse uitvoeren

Wilt u ook meer resultaat halen van uw online activiteiten, dan is een website analyse uitvoeren dan ook een goed idee. Maar hoe doet u dit nu? U kunt dit zelf doen, door een aantal vrienden en familieleden te vragen eens kritisch naar uw site te kijken. Zij willen dit vaak wel voor u doen en het heeft voor u als voordeel dat u dit helemaal niets kost. Maar het heeft ook nadelen. Een eerste nadeel is dat u er niet zeker van kunt zijn dat de resultaten van de website analyse echt eerlijk zijn. Men kan bang zijn u voor het hoofd te stoten of mensen durven gewoon geen kritiek te geven. Ook als u expliciet vraagt om verbeterpunten, kan het voor sommigen toch erg lastig zijn om hier eerlijk mee om te gaan en u hun ongezouten mening te geven. Een ander minpunt is dat de groep die u kiest misschien te homogeen is. Mensen met verschillende opleidingsniveaus zoeken op verschillende manieren en datzelfde geldt voor mensen die heel vaardig zijn met internet en mensen die eigenlijk wat digibeet zijn. Zij bekijken sites met heel andere ogen en voor een goede website analyse is het nodig om een zo divers mogelijke groep te benaderen. Dit is in uw eigen kring van bekenden niet altijd mogelijk.

Blink Reviews voor goede analyse

Wilt u er zeker van zijn dat u goede ideeën kunt halen uit de analyses? Ga dan voor uw website analyse naar Blink Reviews. Zij benaderen voor de reviews zeer verschillende mensen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u een goede afspiegeling van de samenleving krijgt. Bovendien kennen zij u niet en zullen zij daardoor geen moeite hebben met het geven van een eerlijke mening. Hoe gaat een dergelijke website analyse in het werk?

  • u vult uw vragen in, de punten waar de reviewers op moeten letten
  • u geeft aan van hoeveel mensen u een reactie wilt ontvangen
  • u rekent af bij Blink Reviews
  • binnen twee dagen ontvangt u van iedere testpersoon de resultaten

Omdat het moeilijk kan zijn om te bepalen waar tijdens de review op gelet moet worden, vindt u op de site alvast wat voorbeeldvragen. Aan de hand daarvan kunt u uw eigen vragenlijst opstellen. Door te kiezen voor Blink Reviews, kunt u er zeker van zijn dat u een website analyse krijgt waar u echt verbeteringen mee kunt behalen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn