Volg de VMware training

flane - VMware training

Wilt u uw VMware examen behalen? Volg dan de VMware training bij Fast Lane. Als systeembeheerder moet u beschikken over bepaalde competenties. Met de VMware training haalt u een van de meest populaire certificaten die er op dit gebied zijn. Als u nog niet aan het werk bent als systeembeheerder of u wilt gaan wisselen van baan dan bent u een stuk sneller succesvol met het vinden van een baan na het behalen van het certificaat van de VMware training. Dit certificaat kan op verschillende manieren behaald worden. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Uw voorkennis
  • Eventuele eerder afgelegde examens
  • Evenetuele eerder behaalde certificeringen

Als u al ruimere ervaring heeft op het gebied waar de VMware training op focust dan is het voor u ook eenvoudiger om het certificaat te behalen. Maar het is zeker voor iedereen mogelijk om de VMware training met succes af te ronden. Denkt u dat u genoeg kennis in huis heeft en dat u meteen voor het examen kunt gaan? Dan is het ook in die situatie verplicht om de VMware training te volgen. Door de opzet van de VMware training zullen er uiteenlopende praktijkvoorbeelden aangehaald worden en dat is altijd leerzaam, ook wanneer u al ruime ervaring heeft op dit gebied. Let er ook op dat VMware er enige tijd geleden voor gekozen heeft om de certificering slechts twee jaar geldig te laten zijn. Door de vele updates die binnen dit systeem verschijnen is het nodig om het met enige regelmaat te updaten. Werkt u alleen met de VMware vSphere omgeving en heeft u de certificering VCP-DCV dan zult u inderdaad binnen twee jaar opnieuw de VMware training moeten doen. Behaalt u binnen deze tijd de certificering voor een andere oplossing binnen de VMware software? Dan wordt de VCP-DCV automatisch verlengd.

Aan de slag met de VMware training

Voor het behalen van de certificering is het volgen van de VMware training dus verplicht. Er zijn verschillende soorten VMware training die u kunt volgen. Als u weinig tot geen ervaring heeft is er een speciale VMware training en vanaf daar werkt u dit uit met andere soorten trainingen die gespecialiseerd zijn op uw niveau en kennis. Op die manier leert u dus altijd weer iets nieuws en kunt u een stap hogerop komen. Het examen dat u aflegt na het volgen van de VMware training gebeurt online en u kunt deze dus thuis of op uw werk doen. Het kan eventueel zo zijn dat u wel al eens een VMware training heeft gevolgd, maar nooit de certificering heeft behaald. Heeft u al een certificering, maar wilt u een ander soort VMware training met succes afleggen dan zijn daar weer speciale examens voor. Bij Fast Lane kunt u alle vormen van deze training volgen en met succes afleggen. U wordt hierin goed begeleid. De trainingen worden het hele jaar doorgegeven en er is altijd een training bij u in de buurt. Zo maakt Fast Lane het zo makkelijk mogelijk voor u om uw certificering te halen en als systeembeheerder aan de slag te gaan. Op de website van Fast Lane kunt u alle cursussen makkelijk vinden. U kunt zoeken op technologie, datum, of VMware certificeringen. Het is aan u wat u het meest simpel vindt. Ook kunt u hier terecht voor andere soorten trainingen. Weet u dus nog niet precies wat u wilt gaan doen? Dan is dit de plek om u in te lezen en uw keuze te maken. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Fast Lane en zo meer informatie krijgen.

De VMware training op maat

Bij Fast Lane werken ze niet alleen met cursussen die voor iedereen beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om maatwerk geleverd te krijgen. Zij kunnen een passende training of een flexibel trainingsplan voor u opstellen. De training wordt zo geheel op uw wensen en voorkeuren aangepast. Dit is ideaal voor als u bijvoorbeeld met meerdere mensen binnen uw bedrijf de VMware training wilt volgen. Dit kan dan bij u op locatie plaatsvinden. Ook kan de kennis die u opdoet tijdens de training aangepast worden op de praktijk waar u binnen het bedrijf waar u werkt dagelijks mee te maken hebt. Dit maakt de training een stuk efficiënter voor u. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan wat er tijdens het examen gevraagd wordt. Uiteindelijk gaat het er om dat u de certificering behaald en dus aan de slag kan hiermee. De trainingscentra van Fast Lane zijn over heel Nederland en België verspreid. Wanneer u dus een training op maat geen optie vindt, dan moet het geen enkel probleem zijn voor u om naar een van deze centra te komen. Er zit er altijd eentje bij u in de buurt. Wilt u op dit moment geen training volgen, maar wilt u wel op de hoogte blijven van alle mogelijkheden die Fast Lane biedt? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Dit kunt u eenvoudig op de website doen. U bent dan de eerste die op de hoogte gehouden wordt van nieuwe cursussen of andere opties die er zijn. Dit maakt het voor u een stuk makkelijker om bij te blijven met Fast Lane. Voor meer informatie kijkt u op de website.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn