Verrijdbare ladeblokken

Nadat ik meerder klanten heb geholpen heb ik veel papierwerk. Ik moet al mijn papieren een aantal jaar bewaren. Je begrijpt dan ook wel dat ik na tien jaar werk een gigantische voorraad heb aan dossiers. Mijn kantoor is een kleine ruimte en ik vind dat ook prima. Ik heb nooit de ambitie gehad om in een groter kantoor te werken. Maar mijn dossiers staan nu heel rommelig op een hoop gestapeld en het is een tikkeltje gênant. Vooral als er een klant langs komt op mijn kantoor is de schaamte groot. Als nette tekstschrijver met mijn eigen kantoor laat ik geen goede indruk achter ben ik bang. Ik ging dus op zoek naar een kleine kast waarin ik al mijn dossiers kon opbergen. Maar elke kast die ik vond was al snel te groot. Tot ik de verrijdbare ladeblokken ontdekte van Albeka. Dit was precies waar ik naar op zoek was.

Ruim al je dossiers op door ladeblokken

Als je net zo geordend  en precies werk levert als ik doe dan wil je al je papieren netjes opbergen. Nu had ik al mijn papierwerk wel altijd geordend maar had ik er nog geen goede plek voor gevonden. Ik had geen ruimte voor een kast en ik kon de gevoelige informatie ook nergens anders opbergen. Of mee naar huis nemen. Ik moest dus een oplossing vinden voor mijn kantoor, een oplossing waardoor ik alles snel en eenvoudig kan terugvinden. Een manier waardoor ik mijn kleine ruimte optimaal kan benutten. Een klein kantoor is fijn maar de kleine ruimte is toch wel een opgave. Want waar bewaar je al je spullen? Gelukkig heb ik nu ladeblokken die ik heel gemakkelijk onder mijn bureau neerzet, hierin bewaar ik al mijn dossiers waardoor al mijn papierwerk netjes is opgeborgen. Het voelt een stuk professioneler nu het niet meer zo rommelig is.  

Geschikt voor een kleine ruimten

Als je een kleine kantoorruimte hebt weet je dat het een opgave is. Het is lastig om al je spullen kwijt te kunnen zonder veel ruimte te moeten inleveren. Je bent dan ook altijd op zoek naar slimme oplossingen om de ruimte optimaal te benutten. En dan is een set van kleine verrijdbare ladeblokken ideaal. Deze ladeblokken verplaats je gemakkelijk als je het kantoor anders inricht en zijn ideaal als je spullen kwijt moet. Berg al je spullen op in deze ladeblokken zodat je het altijd terug kan vinden. Deze ladeblokken zorgen er dan ook voor dat je kantoor altijd netjes en opgeruimd is. Deze kasten zijn klein en daarom eenvoudig onder je bureau te plaatsen. Bij een verbouwing of verandering van je kantoor is het heel eenvoudig om deze kasten te verplaatsen.  Gebruik deze ladeblokken voor je kleine kantoorruimte omdat: 

  • Je kan al je spullen gemakkelijk kwijt
  • Je kantoor is netjes en opgeruimd
  • Al je spullen verzameld op één plek
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte
  • Gemakkelijk onder je bureau te plaatsen
  • Verplaats dit gemakkelijk en snel
  • Eenvoudig al je spullen opbergen
  • Nooit meer zoeken naar kantoorspullen

Voor mijn kantoorruimte was ik op zoek naar een kleine kast waar ik mijn dossiers in kon opbergen.
Maar door ruimtegebrek was een kleine kast al snel te groot. Een goede oplossing was dan ook twee verrijdbare ladeblokken aan te schaffen. Zo kan ik gemakkelijk mijn dossiers opbergen en deze ladeblokken kan ik altijd verplaatsen. Superhandig in gebruik. Heb je nog kantoor artikelen of dossiers op te bergen? Maak gebruik van deze handige ladeblokken. Wil je meer informatie, lees dan verder op
https://portal.schrijversgezocht.nl/web/projects/assignment?id=39886 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn