Uw sportaccommodatie verlichten met Philips led verlichting?

Bij veel evenement terreinen is het van groot belang om goed licht te hebben. Anders kan er natuurlijk geen gebruik van worden gemaakt in de avonduren. Wij van OVI uit Enschede zijn als geen ander de specialist op dit gebied en kunnen alle zaken die hier mee te maken hebben voor u regelen. Wij werken vaak met Philips led verlichting die wij aan kunnen brengen om bijvoorbeeld een hockeyveld te verlichten. De professionele Philips led verlichting zorgt voor een goed fel licht maar is toch zeer zuinig in vergelijking met andere soorten verlichting. Daarom werken wij graag met Philips led verlichting om er voor te zorgen dat u geld kan besparen om uw energierekening. Ons bedrijf OVI uit Enschede kan u overigens ook helpen als u op zoek bent naar een manier om bijvoorbeeld een parkeer- of opslagterrein van goed licht te voorzien. Ook op dit gebied doen wij veel werk en wij weten goed hoe we dit aan kunnen pakken. Uiteraard maken wij ook hierbij vaak gebruik van de Philips led verlichting omdat dit een zeer hoge kwaliteit heeft en bovendien energiezuinig is. Als u liever een ander soort licht wilt dan kunnen wij u natuurlijk ook iets anders aanbieden dan Philips led verlichting. Wij beschikken over veel verschillende producten die wij kunnen gebruiken en uiteraard sluiten wij ons altijd aan bij de wensen van onze klanten. Als u dus bijvoorbeeld een licht wilt door middel van een hogedruk gasontladings technologie dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Het is ook goed om te weten dat de Philips led verlichting geschikt is voor gebruik bij sportvelden, omdat deze lampen aan alle eisen voldoen die hiervoor gelden en bovendien een ideaal soort licht geven zodat u zeker weet dat iedereen alles goed kan zien. Wij zijn er uiteraard voor u om een totaalontwerp te maken en wij houden ons altijd aan de wensen van onze klanten. Daarom hebben wij al veel geslaagde projecten afgerond en zijn onze klanten erg tevreden over ons. Wilt u dus Philips led verlichting of een ander soort lampen laten installeren bij bijvoorbeeld een sportveld of een industriegebied dan kunt u gerust eens op onze website kijken of direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoge kwaliteit Philips led verlichting laten installeren

Uiteraard is het, met name bij (semi-)professionele sportevenementen zeer van belang dat het licht goed is omdat dit anders het spel kan beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om bij dit soort klussen een expert in te schakelen die precies weet wat voor technieken het best kunnen worden gebruikt. De Philips led verlichting is een van de producten die wij vaak gebruiken omdat deze is goedgekeurd door alle sportbonden en speciaal is ontworpen voor het verlichten van velden en terreinen. Met Philips led verlichting weet u dus dat u betrouwbaar, zuinig en prachtig licht zult hebben op en rondom uw veld. Het is bovendien goed om te weten dat wij niet alleen de Philips led verlichting voor u kunnen installeren en in palen bij uw veld of terrein kunnen plaatsen, maar ook kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. U heeft er dan zelf helemaal geen werk meer van omdat wij periodiek bij u langskomen om alles te checken en eventueel zaken te vervangen. De Philips led verlichting heeft misschien niet veel onderhoud nodig maar het is toch fijn om te weten dat alles het goed doet. Het is ook goed om te weten dat wij op de hoogste zijn van de eisen en de wensen van onder andere het NOC*NCF en vele andere nationale sportbonden. Omdat wij dit weten kunnen wij hier altijd aan voldoen en zodoende uitstekende lichtinstallaties voor u verzorgen. Uiteraard gaat dit ook op voor de terreinverlichting die wij doen voor bedrijven. Ook op dit gebied zijn wij op de hoogte van de regels en van de wensen van veel gebruikers en daarom leveren wij altijd uitstekend werk op maat. Op het gebied van sport kunnen wij onder andere voor de volgende sporten de velden voorzien van verlichting:

  • Voetbal
  • Korfbal
  • Hockey
  • Softbal
  • Honkbal
  • Tennis
  • Atletiek
  • Schaatsen

Maar naast deze bovenstaande sporten kunnen wij u nog veel meer bieden. Heeft u vragen over de diensten die wij kunnen leveren en weet u niet zeker of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u verder helpen en de kans is groot dat we er samen uitkomen en voor een scherpe prijs uw verlichting kunnen verzorgen.

Veel bekende klanten gingen u voor

Er zijn in Nederland niet veel bedrijven die de diensten en producten die wij in huis hebben voor u kunnen verzorgen. Toch is het goed om te weten dat wij alsnog binnen deze sector de beste keuze zijn. Door onze jarenlange ervaring is installeren en onderhouden van lichtinstallaties onze tweede natuur. Wij kunnen dit niet alleen zeer goed, maar wij doen het werk ook met veel liefde en passie. Dit is ook opgevallen bij de vele topclubs in bijvoorbeeld het voetbal, zoals FC Groningen, en bij het hockey, zoals Hurley en Kampong. Wij hebben dan ook zeer goede referenties. Wilt u kortom Philips led verlichting of een andere lichtinstallatie laten plaatsen op een veld of terrein of bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf op dit gebied, dan zit u bij ons zeker goed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn