U kunt door ons een website laten maken

Wilt u een website laten maken door een professioneel bedrijf omdat u zelf niet de benodigde knowhow hebt? Dat vinden wij van terdis-webhosting.nl niet zo vreemd. Een website laten maken door een professioneel webdesign team loont. Want u kunt direct ingewikkelde applicaties aan de site toevoegen zoals een webwinkel, diverse vormen van internetmarketing om nog maar te zwijgen van analyserende tools waarmee u de bewegingen van uw klanten mee kunt toetsen. Toch bieden we u ook een handige tool aan waarmee u zelf een site kunt bouwen. En dat is eenvoudiger dan u denkt. We bieden u namelijk bij 200 verschillende templates aan waarmee u aan de slag kunt gaan. Dat maakt het website laten maken al snel een stuk duurder want u mag onze software geheel kosteloos gebruiken. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat uw site misschien niet het originele design krijgt dat u voor ogen had. Het is dus een kwestie van wikken en wegen. Vraagt u zich af wat het website laten maken bij Terdis bijvoorbeeld gaat kosten? Dan mag u dat natuurlijk bij ons opvragen. We stellen met gemak een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Het is helemaal aan u om er al dan niet op in te gaan. Ook kunt u aldus zelf aan de slag gaan met onze Website Builder. Komt u er niet helemaal uit of lukt het totaal niet? Vraag dan eens aan een vriend of hij ermee uit de voeten kan. Natuurlijk mag u onze klantenservice ook om hulp vragen, daar doen we beslist niet moeilijk over.

Een website laten maken? Dat is een slimme keuze

Stel, u wilt een website laten maken. Kijk dan even op onze site. Want naast het feit dat u aldus zelf een site in elkaar kunt zetten kunnen we dit werk van u overnemen. Daarnaast bieden we u een keur aan overige diensten aan. Want u kunt een website laten maken, maar dan bent u er natuurlijk nog niet.

  • U hebt immers een domeinnaam nodig net als een extensie. Die naam moet u letterlijk claimen en vervolgens moet de site online gaan.
  • De site moet gehost worden en voor hosting zit u net als het vastleggen van de domeinnaam bij Terdis goed,
  • Ook e-mailhosting en het verschaffen van een SSL certificaat dat de site een stuk veiliger maakt horen bij onze diensten.

Ook het schrijven van SEO teksten en unieke blogs horen bij onze diensten. Dit zijn commerciƫle en marketingtechnische aspecten van ons bedrijf die doorgaans pas na het website laten maken worden opgevraagd. Wel willen we u aanraden om ook tijdens de bouw van de site al aan marketing te denken. U kunt de site immers op diverse manieren onder de aandacht van uw doelgroep brengen en wij beschikken over de tools om dat voor elkaar te krijgen. Bij het website laten maken zorgen we trouwens direct voor een uitstekende indexering en dat betekent dat de site na oplevering goed vindbaar is via de populaire zoekmachines zoals Google.

Uiteraard kunt u het ook zelf eens proberen

Een website laten maken biedt aldus vele voordelen dan wanneer u dit zelf doet. Toch willen we het u zeker niet afraden. Probeer gerust onze speciale Builder eens uit. Vervolgens verhuist u de domeinnaam naar Terdis of bedenkt u ter plekke een domeinnaam die nog niet in gebruik is. Hebt u acute hulp nodig? Bel dan even met de klantenservice of, en dat is misschien nog handiger, spreek ons aan via de ingebouwde chatfunctie met een medewerker. Kijk ten slotte ook op onze sociale media voor tips en het laatste nieuws.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn