Tassen bedrukken

Nu er geen plastic tasjes meer uitgedeeld mogen worden, is katoenen tassen bedrukken een nog interessantere optie geworden voor bedrijven. Als bedrijf moet je altijd nadenken over manieren waarop je reclame kunt maken voor jezelf. Er zijn verschillende opties, dat zal duidelijk zijn, je kunt bijvoorbeeld advertenties plaatsen, folders verspreiden, een reclamespotje laten maken of relatiegeschenken uitdelen. En dan is tassen bedrukken slechts een van de vele mogelijkheden die je hebt voor dergelijke geschenken. Wat is nu de beste manier van adverteren? Dat is eigenlijk lastig te zeggen, allemaal hebben ze natuurlijk hun eigen voor- en nadelen. Wat wel gezegd kan worden, is dat je met relatiegeschenken vaak tegen een beperkt budget toch heel veel mensen kunt bereiken, helemaal als je een verstandige keus maakt wat betreft het soort geschenk dat je uit gaat delen. Folders worden vaak niet goed of helemaal niet gelezen, over advertenties leest men heen en reclamespotjes zijn natuurlijk heel erg duur. Als jij je reclamebudget effectief in wilt zetten, dan kan het dus zeker lonen om te kiezen voor bijvoorbeeld tassen bedrukken en deze uitdelen als relatiegeschenk.

Katoenen tassen bedrukken

Er zijn zoals gezegd verschillende artikelen die je uit kunt delen als geschenk, waarom nu juist kiezen voor tassen bedrukken? Er zijn verschillende punten om in het oog te houden als je een product hiervoor uitkiest, namelijk:

  • is het iets dat mensen nodig hebben
  • wordt het vaak door mensen gebruikt
  • komt het ook in het zicht van anderen

Bij een tas is dit natuurlijk allemaal het geval. Sinds het verbod op plastic tasjes zitten veel mensen verlegen om een tas die zij gemakkelijk als extra mee kunnen nemen als zij ergens naar toe gaan. Gewoon voor het geval dat ze toch nog iets gaan kopen. Katoenen tassen bedrukken scoort dus al wat de eerste twee punten betreft, het is iets wat mensen daadwerkelijk nodig hebben, en wat zij dus ook leuk vinden om te krijgen, en het is ook iets wat zij met regelmaat zullen gaan gebruiken. Ook het derde punt is natuurlijk aan de orde, want op het moment dat tasjes gebruikt worden, is dit vaak in een winkelstraat. Al het andere winkelende publiek kan de opdruk dan zien en dat kan er zeker toe leiden dat jouw naamsbekendheid omhoog gaat. Daar komt nog eens bij dat een exemplaar van katoen een duurzame uitstraling heeft en ook dat is positief voor de beeldvorming over jouw onderneming. Met andere woorden, tassen bedrukken en als relatiegeschenk uitdelen is zeker geen slecht idee!

Verschillende mogelijkheden

Heb jij interesse in tassen bedrukken voor relatiegeschenken? Dan moet je weten dat je diverse mogelijkheden hebt. Er bestaat bijvoorbeeld variatie in de dikte van de stof en in de kleur waar deze van gemaakt is. Ook kunnen de hengsels korter of langer zijn en kan het formaat van de tas verschillen. Je kunt bijvoorbeeld voor een klein tasje kiezen, maar ook voor een grote shopper. Zo heb je dus echt verschillende mogelijkheden. Ook wat betreft het tassen bedrukken heb je diverse opties. Je kunt zelf bepalen wat voor tekst er op komt te staan en/of wat voor logo er bij komt. Ook kun je kiezen uit print in zwart-wit of in kleur. En dan heb je ook nog mogelijkheid van bedrukking aan één kant of aan beide kanten. Mogelijkheden te over dus. Wil jij een goede keus kunnen maken en uit diverse opties kunnen kiezen? Dan doe je er goed aan om voor het tassen bedrukken naar Ecorelatiegeschenken.be te gaan, zij bieden hun klanten namelijk een zeer ruime keus, met echt voor ieder wat wils!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn