Stickers

Met stickers maken van Drukwerkdeal weet je zeker dat jouw reclame altijd zichtbaar blijft. Dat komt door het hoogwaardige papier die zij gebruiken en de afwerking die toegevoegd wordt bij de bedrukking. Niet alleen blijft de reclame dan goed plakken, maar ook zichtbaar. Beiden zijn mogelijk om gezien te blijven worden in iedere omgeving. Zo hebben ze speciaal materiaal die zelfs onder de heftigste weersomstandigheden op hun plaats blijven en waarbij het ontwerp niet aangetast wordt. Helemaal als jij goed je best hebt gedaan op jouw eigen persoonlijke ontwerp, dan wil jij dat deze goed afgedrukt wordt bij stickers maken. Bij Drukwerkdeal kan je hier gerust op zijn. Ze hebben verschillende technieken om de beste uitvoeringen aan je te leveren. Maar hiervoor bieden ze een servicegerichte website die het voor iedereen mogelijk maakt om van hun persoonlijke ontwerpen of diensten opvallende stickers te maken. Voor het ontwerp is ook Drukwerkdeal in te schakelen. Via het bestelmenu voor stickers maken wordt jou gevraagd of je ontwerpen wilt meeleveren of zelf een ontwerp wilt maken met de ontwerptool. Kies een van de opties en je kan de rest van jouw sticker vormgeven.

Stickers maken op vinyl of etiketpapier

Gelukkig heeft Drukwerkdeal al een paar samengestelde opties. Deze zie je in het bestelmenu al staan. Je kan er natuurlijk zelf voor kiezen om alle eigenschappen voor stickers maken een voor een zelf te selecteren. Mocht je twijfelen over sommige samenstellingen, dan heeft Drukwerkdeal de volgende uitvoeringen al klaar staan:

  • Klein formaat op wit vinyl
  • Klein formaat op transparant vinyl
  • Klein formaat op stickers

Hoewel alle uitvoeringen stevig genoeg zijn om langdurig te blijven zitten, verschilt de periode toch per materiaal. Vinyl blijft heel lang zitten en is daarom geschikt om ook buiten op te plakken. Het sterke materiaal doorstaat allerlei weersomstandigheden en ook dan blijft het op zijn plek. Hier wil je voor de buitenstickers zeker van zijn en daarvoor biedt Drukwerkdeal stickers maken op vinyl. Vinyl kan wit of transparant zijn. Een transparante uitvoering kan heel uitzonderlijk zijn. Mocht je dit in je hoofd hebben bij het maken van het ontwerp, dan is het maar goed dat dit door Drukwerkdeal wordt aangeboden. Vinyl heeft het gewicht van 80 g/m2. Verder worden ze voorzien van een glossy UV-lak. Dit geldt ook voor de etiketten. Stickers maken op etiketpapier heeft net zo goed een perfecte kwaliteit en hoef je niet bang te zijn dat deze snel loslaten. Alleen blijven ze niet wekenlang plakken. Ze zijn goed te gebruiken op pakketten of enveloppen. Ook deze zijn afgewerkt met een glossy UV-lak op papier met een gewicht van 80 g/m2.

De afmetingen voor full color digitaal

Hoe weet je welke maten passen bij jouw ontwerp voor stickers maken? Mogelijk heb je al een formaat in gedachten en heb je ook basis daarvan een ontwerp opgesteld. Drukwerkdeal heeft de volgende maten voor stickers maken van vinyl:

  • Standaard
  • A6 en A7
  • 25 bij 74 millimeter
  • Carre S (98 x 98 mm) en XS (50 x 50 mm)

Om een indruk te krijgen van de maat en vorm heeft Drukwerkdeal afbeeldingen toegevoegd waarbij de vorm vergeleken wordt met een A4. Zo weet je enigszins hoe de sticker eruit komt te zien. Voor de etiketten gelden bij Drukwerkdeal de volgende maten. Het enige verschil is het type papier. Etikettenpapier gaat iets minder lang mee, maar lang genoeg om te blijven zitten gedurende de verzending van jouw pakket of cadeau. Allemaal worden ze in full color digitaal bedrukt. Een digitale bedrukking waarbij gebruik gemaakt wordt van digitale drukpersen. Dat is ideaal bij het bedrukken van grotere hoeveelheden zoals bij stickers maken voorkomt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn