Pallets

Palletspoed - PalletsHebt u met spoed pallets nodig omdat u onverwachts een grote hoeveelheid goederen moet vervoeren of vanwege een andere reden? Dan bent u bij palletspoed.nl aan het juiste adres. De naam van de website zegt het immers al. Pallets zijn er in diverse soorten en maten maar het komt over het algemeen op een ding neer en dat is als onderlegger voor het vervoer van producten. Ze zijn dan ook van stevig hout gebouwd zodat ze vele gewichten aan kunnen. Daarnaast zijn ze zodanig geconstrueerd dat heftrucks ze eenvoudig op kunnen tillen en op een vrachtwagen kunnen laden, in een vliegtuig kunnen zetten of wat u dan ook met de pallets van plan bent. Klinkt u dit als muziek in uw oren en zit u verlegen om pallets? Dan kunt u nu uw slag slaan want bij ons kunt u ze voor weinig geld kopen. Hoe dit bestellen precies werkt leggen we u later in deze tekst nog uitgebreid uit. Zo is het voor elk bedrijf mogelijk om de juiste pallets te kopen. De een heeft immers meer baat bij europallets en de ander meer bij blokpallets. Dat heeft te maken met het type product dat u maakt en/of vervoer maar ook of de pallets over de grens gaan. Europallets zijn namelijk gestandaardiseerd zodat u ze overal in it continent maar ook vaak in andere continenten eenvoudig kunt gebruiken voor al uw doeleinden zonder dat cargo moet worden overgestapeld op andere pallets. Daar zult u dan erg veel tijd mee kunnen winnen en zoals we allemaal wel weten: tijd kost geld, zeker in deze branches. Het moge dus duidelijk zijn dat u van te voren goed moet weten welke pallets u nodig hebt voor dergelijke doeleinden en dat is dan ook een extra service die we u verlenen want we bespreken dit erg graag met u. Neemt u dan ook altijd bij twijfel contact met ons op zodat u zeker weet dat u nadien waar voor uw geld krijgt en u niet per ongeluk met de verkeerde pallets opgescheept komt te zitten.

Prachtige pallets

Pallets zijn nou niet bepaald kunststukjes. Het zijn stukken hout die op vernuftige methode in elkaar worden gezet en bij elkaar worden gehouden door grote en sterke spijkers. Ze reizen de hele wereld over en gaan jarenlang mee. Vaak krijgt u dan ook te maken met tweedehands pallets of pallets die gemaakt zijn van pallets die niet langer meer kunnen worden gebruikt. En dat is ook alleen maar goed want recyclen is in onze ogen een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Daarmee gaan we de boskap een beetje tegen en krijgt hout een tweede kans door wederom een lange tijd als pallet te mogen dienen. Het bestellen van deze pallets gaat als volgt:

  • Eerst gaat u naar onze website toe waar u de keuze krijgt uit diverse pallets
  • Kiest u daar uit wat u hebben wilt. Als u op een plaatsje klikt, ziet u de omschrijving, foto’s, afmetingen en overige specificaties en natuurlijk de prijs per pallet
  • Als u klaar bent met het uitzoeken er van dan kunt u naar het volgende scherm waar u uw adres en naam invult. Ook is het wel zo handig om uw contactgegevens achter te laten zoals uw telefoonnummer en e-mailadres. Na uw bestelling krijgt u namelijk een bevestiging met daarin uw pakbon. Tevens laten we het u weten als de bestelling bij ons de deur uit is. het maakt daarbij niet uit waar uw vestiging zich bevindt want we reizen moeiteloos het hele land door om uw pallets af te leveren
  • Betalen kunt u ook vast van te voren doen en wel door gebruik te maken van ene digitale bankservice zoals PayPal, IDEAL of met behulp van uw credit card.

We leveren altijd zo spoedig mogelijk, daar mag u wel van uit gaan. Niet voor niets hebben we en gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9.6. Daar zijn we dan ook wel heel erg trots op en we hopen dat u nadien ook een review wil schrijven en/of ons een cijfer wilt geven. Daar zult u ons een groot plezier mee doen want het hebt onze website enorm. Alle opbouwende kritiek is dan ook welkom.

Koop hier al uw onderleggers

Hebt u verder nog vragen over ons bedrijf, onze pallets of over de kosten? Schroom dan niet maar klim in de pen en schrijf ons even aan. We staan dag en nacht voor u klaar dus stuur uw prangende vragen naar ons op zodat we u een goed en passend antwoord kunnen geven. Vergeet trouwens niet om de website in de gaten te houden. We doen ze namelijk erg vaak in de aanbieding zodat u hier de vruchten van kunt plukken. Vergeet dan ook niet om onze site te bookmarken. We leveren de beste pallet voor uw bedrijf en hebben sowieso al de laagste prijzen die u maar zult weten te vinden op het internet of in de fysieke buitenwereld. We leveren altijd binnen 24 uur mits er geen weekend of een toevallige feestdag tussen zit en die levering is transparant. Daarmee bedoelen we dat er geen addertjes onder het gras zitten. De prijs die u te zien krijgt is de prijs die u betaalt. Daarbij is het ook nog eens zo dat de verzendkosten al zijn doorberekend en dat een groot deel er van gewoon op onze conto komt. Wacht dan ook niet langer maar bestel vandaag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn