Op zoek naar een tof bedrijfsuitje in Twente?

Moet jij binnenkort een bedrijfsuitje in Twente organiseren voor de hele afdeling? Dan ben je bij ‘t Twents Kwartiertje zeker aan het juiste adres. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het organiseren van uitjes voor zowel kleine als grote groepen mensen, en hebben ze alles in huis om jullie een hele dag (en zelfs avond!) te vermaken. Je kunt er zowel activiteiten voor jullie bedrijfsuitje in Twente boeken voor in de omgeving, als activiteiten die op hun eigen terrein plaatsvinden. En hoe de groep er ook uitziet waarmee jee gaat, er is altijd iets leuks te verzinnen om met zijn allen te doen. Denk maar eens aan:

  • Tuktuk rijden in de omgeving
  • Allerlei soorten schietsporten
  • Een zeskamp op het grasveld
  • Het Wie is de Mol spel
  • Een tof themafeest in de middag of avond
  • Bumper voetbal

Dit is nog slechts een kleine opsomming van alle activiteiten die je bij deze aanbieder kunt boeken. Wat de meeste mensen doen als ze een bedrijfsuitje in Twente moeten organiseren is één of twee leuke activiteiten voor overdag kiezen, daarna aanschuiven voor een heerlijke barbecue, en in de avond een van de themafeesten kiezen. Je kunt namelijk bij ‘t Twents Kwartiertje ook catering bestellen, zoals een uitgebreide barbecue. Dan hoef je niet tussendoor naar een andere locatie om te gaan eten als je zowel activiteiten in de middag als in de avond hebt gepland. 

Een themafeest als bedrijfsuitje in Twente

Willen jullie in de avond jullie bedrijfsuitje in Twente organiseren? Of wil je aan de middag vol activiteiten nog iets leuks plakken wat je binnenshuis kunt doen? Kies dan een van de leuke themafeesten die ze bij ‘t Twents Kwartiertje organiseren. Daar zijn ze namelijk heel erg sterk in, en de thema’s zijn zeer uiteenlopend. Hoe de groep collega’s er ook uitziet, er is altijd wel een leuk thema te vinden waar iedereen blij van wordt. Het Ik Hou van Holland themafeest bijvoorbeeld, de Casino avond of het Aprè Ski themafeest. Veel van deze feesten zijn super leuk voor een bedrijfsuitje in Twente, maar worden ook geregeld geboekt voor een vrijgezellenfeest in deze regio. Dit komt mede door de leuke locatie van deze feesten, maar ook doordat werkelijk elk detail klopt. Het thema wordt heel goed doorgevoerd, en als jullie zelf ook verkleed komen dan kan jullie bedrijfsuitje in Twente niet meer stuk.

Ga met zn allen de omgeving van Twente in

Of je nu een bedrijfsuitje in Twente moet organiseren of een leuke familiedag, de omgeving van Twente is natuurlijk hartstikke mooi. Bij ‘t Twents Kwartiertje bieden ze je veel opties tot het verkennen ervan, waarvan de een nog origineler dan de ander. Ga bijvoorbeeld een hele middag tandem-rijden met zijn allen. Er zijn maar weinig mensen die al ooit op een tandem hebben gefietst, en het is echt heel leuk om te doen! Liever zelf minder inspanning leveren? Dan kun je ook gaan scooter rijden, of een set solexen huren. Scooters gaan wat sneller dan solexen, maar je moet er wel allemaal een rijbewijs voor hebben. Hoe dan ook, het moet niet moeilijk zijn om hier een geschikte activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Twente te vinden, want de keuze is enorm!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn