Op zoek naar een spiegel op maat?

Hoi allemaal! Ook deze week weer een blog. Hierin wil ik jullie vertellen over mijn ervaring bij Glaswebwinkel. Zij verkopen unieke en sterke spiegels op maat via glaswebwinkel.nl.  Zoals in mijn vorige blog vermeld, ben ik onlangs op kamers gaan wonen in Groningen. Ik zocht een vrij grote spiegel op maat. Eentje die ik op mijn kast kan plakken zodat het weinig ruimte in beslag neemt. Je moet immers creatief zijn bij het inrichten van je studentenkamer. Van Haaksbergen naar Groningen is een heel eind. Dit maakt dat ik niet ben gaan sjouwen, maar een spiegel op maat heb laten bij Glaswebwinkel. Ik vertel jullie graag meer over deze ervaring.

Waarom een spiegel op maat?

Er zijn natuurlijk al ontzettend veel kant en klare spiegels te vinden. Als je voor het eerst op jezelf gaat wonen dan moet het er ook leuk uit zien, toch? Een spiegel die perfect past bij je interieur maakt het dan helemaal af. Voor kleine ruimtes is het ideaal. Je hoeft er geen ruimte voor te máken. Jouw spiegel wordt op maat gemaakt zodat ie precies past waar jij ‘m wilt. Een spiegel op maat is niet alleen leuk voor jou als huismus. Ook voor balletzalen en bijvoorbeeld krachtruimtes is een spiegelwand een top idee. Doordat de spiegels op maat zijn, heeft jouw bedrijfspand een professionele look. Voor de sporters is de spiegel op maat natuurlijk ideaal om hun bewegingen te monitoren. Je hoeft niet urenlang te passen, meten en zoeken op het internet. BEDRIJFX  neemt je de taken graag uit handen. Het adviseren over welke spiegel trouwens ook.

Waarom Glaswebwinkel?

Het idee om een spiegel op maat te laten maken, kwam van mijn vriendinnen. Het duurde niet lang voordat ik Glaswebwinkel tegenkwam op het internet. Ze hebben een overzichtelijke en klantvriendelijke website. De pagina over het op maat laten maken van spiegels, bood antwoord op veel van mijn vragen. Glaswebwinkel heeft veel ervaring met spiegels op maat maken. Dit maakt dan ook dat de formaten en dus de prijzen verschillen. Omdat ik als student graag vooraf weet wat het mij gaat kosten, nam ik contact met ze op. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en geen enkele vraag was te veel. Het viel me op hoe goed de medewerker luisterde naar mijn wensen. Ik was snel aan de beurt en binnen een week had ik mijn spiegel op mijn kamer. Ik verwacht dat de levertijd al zal hangen van de grootte van je bestelling.
Kortom: Glaswebwinkel heeft mij positief verrast! Ik heb de voordelen van het bedrijf voor jullie op een rijtje gezet.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Overzichtelijke website
  • Ze leveren maatwerk
  • Vriendelijke medewerkers
  • Ze leveren in heel Nederland!
Dus ben jij ook op zoek naar een spiegel op maat? Neem dan eens een kijkje op hun website. Zoals gebruikelijk heb ik de link weer bovenin de blog gezet. Glaswebwinkel is goed bereikbaar. Je kunt ze zowel mailen als bellen voor vragen, voor een offerte en voor het maken van een afspraak. Ik ben benieuwd of jullie net zo tevreden zijn als ik.
Tot volgende week!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn