Op zoek naar een overheaddeur?

Labex - OverheaddeurHet komt in veel bedrijfspanden voor: een deur moet vaak open en dicht omdat er bijvoorbeeld spullen worden gebracht of omdat heftrucks en dergelijke naar binnen en buiten moeten kunnen rijden. Een ideale deur voor vele bedrijfspanden is een overheaddeur. Het zit namelijk zo: een overheaddeur kan zeer gemakkelijk open en dicht door het uitstekende rolsysteem en kan dit bovendien zeer snel doen. Daardoor verliest u zo weinig mogelijk warmte en dus hoeft u minder geld uit te geven aan stookkosten dan u zou hoeven doen indien u geen overheaddeur zou hebben. Naast dit voordeel is het zo dat de producten die wij verkopen uitermate sterk en robuust zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat de overheaddeur lang mee gaat, maar ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken om inbrekers. De deuren zijn namelijk zeer bestendig tegen ongewenste indringers omdat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u bij ons een overheaddeur koopt dan kunt u er bovendien zeker van zijn dat deze niet zal gaan tochten indien het guur weer is. De producten die wij verkopen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zullen zelfs met harde wind en stormen de koude lucht buiten de deur houden. De overheaddeur die wij verkopen is zeer goed geïsoleerd omdat er gebruik is gemaakt van een isolatielaat die tussen het voor- en achterpaneel zit. Hierdoor kunnen wij u beloven dat u geen onnodige stookkosten maakt als u de deur gewoon de hele dag dicht laat zitten. Daarnaast zorgt de isolatielaag er ook voor dat eventuele geluidsoverlast minimaal is. Of dit nou gaat om geluid dat van buiten naar binnen gaat of andersom. Uiteraard komt het bij veel bedrijven voor dat er regulier gebruik gemaakt dient te worden van de overheaddeur. Als dit gaat om enkele personen zonder zware apparatuur of bijvoorbeeld heftrucks is het ook mogelijk om een extra normale deur in de overheaddeur te laten zetten. Hierdoor hoeft niet steeds de overheaddeur omhoog en bent u er dus van verzekerd dat er niet onnodig warmte verloren gaat en dat er geen energie verloren gaat bij het gebruiken van de deur.

Een betrouwbare en veilige overheaddeur

Een nadeel van sommige andere aanbieders van een overheaddeur is dat de producten weliswaar goed functioneren maar niet inbraakveilig zijn. Dunne deuren zijn namelijk zo opengebroken door inbrekers. Bij onze producten zult u dit probleem zeker niet hebben, als u bij ons een overheaddeur aanschaft dan kunt u er zeker van zijn dat deze zeer betrouwbaar is. Wij hebben een speciaal slot dat het inbrekers zeer lastig zal maken en bovendien zitten er veel andere slimmigheden ingebouwd zodat u er zeker van kunt zijn dat de producten die u bij ons kan kopen zeer veilig zijn. Zo zit er een beveiligde geleiderails bij de overheaddeur zodat het bijna onmogelijk is dat de deur van het spoor raakt en zo verwondingen kan veroorzaken. Daarnaast zit er ook een veerbreukbeveiliging in zodat de deur niet zomaar dicht kan klappen als een defect zich onverhoopt toch voordoet. Ook zit er een ingebouwde stopfunctie in de overheaddeur die wij verkopen. Dit komt er op neer dat als er iemand of iets onder de deur staat of zit als deze aan het sluiten is, de overheaddeur dit detecteert en zal blokkeren. Hierdoor voorkomt u dat iets of iemand onder de deur klem kan komen te zitten. Nog een voordeel van het kopen van één van onze producten is dat u bij ons alles kan vinden wat u maar nodig kunt hebben op het gebied van (snel)roldeuren. U kunt dus bij ons in één keer meerdere producten afnemen waardoor de prijs lager zal liggen en u op één adres klaar bent voor zowel installatie als ook voor onderhoud, indien u hiervoor kiest. U kunt bij ons namelijk ook de volgende soorten deuren kopen:

  • Brandwerende deuren
  • Pendeldeuren
  • Snelloopdeuren
  • Koeldeuren en vriesdeuren

Uiteraard hebben wij nog vele andere soorten producten en bieden wij ook diensten aan die te maken hebben met onderhoud, installatie en de keuring van diverse producten. Zoals u kunt lezen hebben wij u als potentiële klant veel te bieden. Als u interesse heeft dan kunnen wij u aanraden om even onze website te bezoeken. Hier kunt u alle informatie vinden die u maar nodig hebt en kunt u zien wat voor producten wij allemaal verkopen.

Uitstekende service en scherpe prijzen

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de producten, zoals de overheaddeur, die wij leveren van de hoogste kwaliteit zijn, wij hechten ook zeer veel waarde aan de dienstverlening die wij u kunnen bieden. Daarom zullen wij er alles aan doen om u als klant tevreden te krijgen en te houden. Het begint al met duidelijkheid over de prijzen en het meedenken van onze kant over mogelijke opties die voor u handig kunnen zijn. Als u bij ons aanklopt zullen wij u altijd goed informeren over de verschillende producten die wij verkopen en zijn we bovendien zeer transparant over de kosten hiervan. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste producten krijgt maar nooit teveel hoeft te betalen. Als u het op prijs stelt kunnen wij u ook helpen bij de installatie van de producten en bij het verwijderen van oude deuren en daarna bij het onderhoud van de nieuwe overheaddeur. Bescherm uw bezittingen goed en hou de kou buiten met een kwalitatief zeer hoogstaande overheaddeur van Labex.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn